ProInvent A/S

Senior Hardware Ingeniør med Team Lead-Ambitioner

ProInvent A/S Hørsholm

Indrykket 

Hvis du brænder for at skabe Medico og Kombinations- produkter i verdensklasse, der hjælper med at forbedre menneskers liv, så er du præcis den, vi leder efter.

I det hurtigt voksende produktudviklingsområde i ProInvent A / S hjælper vi vores kunder med at udvikle den næste generation af produkter gennem tæt samarbejde og stærke partnerskaber. Vi benytter vores professionelle færdigheder til at skabe nye innovative løsninger med et stort fokus på kundernes behov, robust design og produktionskvalitet

Vi er på udkig efter en højt kvalificeret Senior Hardware Engineer med Team Lead-ambitioner, der kan hjælpe vores kunder med at bringe produkter hurtigere på markedet ved at anvende deres kompetencer inden for Hardware Engineering.

Hvad tilbyder vi

Vi tilbyder et spændende job i en dynamisk virksomhed. Der er kort vej fra tanke til handling, og her går kreativitet og struktur hånd i hånd. Du vil få en inspirerende hverdag med spændende faglige udfordringer, engagerede kolleger og masser af arbejdsglæde. Vi har en unik kultur, hvor vi hjælper hinanden og har indarbejdet "fremadrettet videndeling". Det er det, der udvikler os og gør os endnu bedre.

Vi forventer meget af dig, men i et sundt miljø, der prioriterer balancen mellem job og familie. Du tilbydes en attraktiv lønpakke, der forhandles efter kvalifikationer. Ud over individuelt forhandlet løn tilbydes du bonusordning, overarbejde, Flex-ordning og sundheds- og pensionsforsikring.

Hvem leder vi efter

Du er en analytisk og teoretisk solid Senior Hardware Engineer. Du er proaktiv, resultatorienteret og en dreven holdspiller med en holistisk tankegang. Du har en brugercentreret design tilgang og trives ved at løse komplekse problemer ved at bruge dine egne samt dit teams kompetencer. Desuden har du selvtiliden og modet til at arbejde hos forskellige kunder, hvor du er med til at gøre en stor forskel.

Vi forestiller os, at du har en kandidat- eller bachelorgrad i elektronik og har +10 års erfaring inden for hardware-engineering. Desuden forventer vi, at du har følgende:

  • Stærk erfaring og viden om elektrotekniske discipliner samt omsætning af teori til praktiske produktdesigns til medicinsk udstyr.
  • Du er en stærk problemløser med et meget kreativt sind til konceptudvikling og design modning.
  • Erfaring med at udlede, forfine og prioritere bruger- og tekniske krav på projekt team niveau.
  • Erfaring med optimering af krav til robust designs, kost og produktion.
  • Erfaring med at sætte specifikationer, udvikling, fejlretning og test af elektronik til produkter og testudstyr.
  • Design af print (TF / FPC / PCB) til produkter og testudstyr.
  • Udførelse af simuleringer og målinger af komponenter og systemer.
  • Stor forståelse for at arbejde med elektronikstandarder (IEC 60601)
  • Erfaren bruger af Microsoft Outlook, Word, Excel og typiske fildelingsplatforme
  • Du har fremragende skriftlige og mundtlige kommunikations evner på engelsk.

Om rekrutteringsprocessen

Hvis stillingen som Senior Hardware Ingeniør med Team-Lead ambitioner lyder som noget for dig, så få endelig sendt din ansøgning afsted - Vi ser frem til at høre fra dig.

For mere information om stillingen, bedes du kontakte Chief Development Officer, René Ferm Nyberg på telefon 2829 2990

Vi behandler ansøgninger løbende, så derfor bedes du indsende din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til job@proinvent.dk.