GaveFabrikken A/S

Økonomichef søges til Skandinaviens førende gaveleverandør

GaveFabrikken A/S Valby

Indrykket 

Er du på udkig efter en stilling, hvor du kan bruge og udvikle dine lederevner indenfor økonomi, samtidig med at du bidrager til den fortsatte vækst og succes i GaveFabrikken A/S?

Så har du muligheden for at blive en del af vores ledelses- og økonomiteam med udgangspunkt fra vores hovedkontor i Valby samt vores centrallager i Hedehusene.

Hvem er vi?

GaveFabrikken A/S har siden 2008 leveret gaver til danske virksomheder. Vi har siden opstarten været i kraftig vækst med årligt tocifrede vækstrater. I dag er vi repræsenteret i både Danmark, Sverige og Norge, og med en koncernomsætning over 250 mio. samt levering af mere end 800.000 julegaver, er vi Skandinaviens største aktør indenfor vores felt. I lavsæsonen er vi ca. 50 dedikerede medarbejdere og i højsæsonen mere end 200 fordelt på vores salgskontorer og pakkerier.

Vores hovedsæde ligger i en nedlagt kapselfabrik i det gamle Carlsberg kvarter i Valby. Her finder du en uformel omgangstone, godt humør og et lyst og åbent miljø, hvor der er højt til loftet - også bogstaveligt talt! Vores arbejdsform tager afsæt i vores 4 kerneværdier: NYTÆNKENDE – RELATIONSOPBYGGENDE – VÆRDISKABENDE – SKABE GLÆDE.

Stillingen:

Økonomichefen for GaveFabrikken A/S har ansvaret for den samlede koncernsupport. Økonomichefen indgår i det skandinaviske ledelsesteam og refererer direkte til GaveFabrikkens Adm. Direktør samt GaveFabrikkens ejer.

Som økonomichef i GaveFabrikken vil du have det overordnede ansvar for økonomi, herunder ledelse af afdelingens 4 medarbejdere. Du får en proaktiv rolle, hvor du deltager i optimering af eksisterende processer samt implementering af nye, kommer med forbedringsforslag og understøtter forretningen med strategisk og økonomisk sparring.

Du kommer desuden til at have indflydelse på udviklingen og indfrielsen af virksomhedens ambitioner. Dit arbejde omfatter en bred vifte af opgaver, og du vil medvirke i udviklingen og automatiseringen af forretningsgange, interne kontroller og processer samt udvikling af rapporteringssystemer. Du bliver ligeledes ansvarlig for budgetter samt opfølgning på disse.

Økonomichefen har ansvaret for og skal medvirke til:

 • Konsolidering af den samlede forretning.
 • At udføre korrekt og rettidig rapportering af måneds-, kvartals- og årsregnskab på selskabs- og koncernniveau, der kan danne grundlag for ledelsesmæssige processer og beslutninger.
 • Koncernens ERP-system (NAV2016), systemunderstøttelse af bogholderi-, regnskabs- og økonomiprocesser, samt løbende tilpasning og vedligeholdelse af koncernens registreringsstruktur.
 • Etablering og sikring af interne kontroller i koncernens forretningsgange og procedurer i samarbejde med ledelsesteamet og forretningen.
 • Indberetning til offentlige myndigheder m.fl.
 • Likviditetsstyring og kreditfaciliteter, herunder varetagelse af den daglige kontakt med banker.
 • Intern afregning af koncernydelser, dokumentation for transferpricing etc.
 • Forsikringsforhold og kontakt til forsikringsmægler.

Ansvarsområderne indebærer følgende opgaver det daglige arbejde:

 • Personaleledelse af afdelingens medarbejdere mhp. at sikre optimering samt udvikling af teamet og den enkelte medarbejder.
 • Deltage og være med til at håndtere daglige opgaver i afdelingen.
 • Sikre korrekt og rettidig lønadministration i samarbejde med vores eksterne lønkonsulent.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til adm. Direktør Torben Yde på tlf. 70 70 20 27.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende, og stillingen tiltrædes efter nærmere aftale.

Ønsker du at være med på holdet, der udvikler vores 4 kerneværdier, samtidig med at vi sammen går efter strategien vækst, så glæder vi os til at læse din ansøgning, som du bedes sende via ansøgningsknappen "Søg jobbet online" nedenfor.

Med venlig hilsen

GaveFabrikken A/S
Carl Jacobsens Vej 20
2500 Valby