Hørning Parket A/S

Dedikeret ekstern projektsælger til Danmark

Hørning Parket A/S

Indrykket 

Med ønsket om at fortsætte udbygningen af betjeningen af arkitekter, rådgivere og salget til gulventreprenører i Danmark søger Hørning Parket en projektsælger til at indgå i vores stærke og erfarne salgsteam i vores unikke fabrik.

Hørning fremstiller ’verdens fineste massive parketgulve’. Vi arbejder kun i massivt hårdttræ - primært eg, ask og tropiske træsorter. Vi er naturligvis FSC-certificerede og arbejder med tolerancer ned til 0,05 mm, hvilket er uhørt i træindustrien. Vi tillader os at fastholde vores 90-årige håndværksmæssige tilgang til fremstillingen af vores trægulve, så vi til enhver tid er trygge ved, at vores kunder får de fineste produkter.

Med udgangspunkt fra din hjemadresse planlægger du selv din hverdag med besøg hos nye og eksisterende kunder. Din primære opgave vil være proaktivt at bearbejde eksisterende og nye kunder i Danmark samt at håndtere forespørgsler, små som store og vedligeholde og udbygge relationerne med rådgivere og kunder, for derigennem at udvikle salget. Du vil - efter grundig oplæring - selv være i stand til at håndtere tilbudsgivning og opfølgning. Du støttes naturligvis altid igennem et tæt samarbejde af vores danske salgsteam.

Vi forventer, at du:

 • Har en relevant brancheuddannelse, flere års salgserfaring, måske fra en lignende stilling
 • Har et godt kendskab til byggebranchen – særligt arkitekter og entreprenører
 • Du kan lide at arbejde med træ og du er måske en ”trænørd” som mange af os andre
 • Har en god teknisk forståelse
 • Salgsmæssigt arbejder du altid proaktivt, ærligt og professionelt
 • Du er god til at skabe kontakt og opbygge tillidsfulde relationer
 • Du er god til at formidle budskaber, - også tekniske i såvel tale som på skrift

Vi tilbyder:

 • Muligheden for at være med i den videre udvikling af Hørning Parket og vores sortiment
 • Et spændende og alsidigt job med perspektiv og mulighed for personligt at udvikle dig
 • Et job i en af dansk træindustris gemte juveler, hvor dedikation og kvalitet kommer først
 • En arbejdsplads i udvikling i en virksomhed i stærk udvikling og forandring

Du bedes venligst søge stillingen snarest muligt, idet vi vurderer ansøgningerne løbende. Ansøgning og CV sendes via linket pga. GDPR.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Vissing på tlf. 53 53 60 68 eller skriv til pv@horningfloor.dk. Besøg gerne vores hjemmeside www.horningfloor.dk

HØRNING er leveringsdygtig inden for massive parket- og plankegulve, alle øvrige massive gulvtyper, lamelgulve, Inline, terrasseplanker og meget mere. Vi leverer såvel specialløsninger til prestigebyggerier som kvalitetsløsninger til boligbyggerier. Ud over gulve leverer vi lister, trappetrin, lim, olie, plejeprodukter m.m. Vore gulve kan alle anvendes ved gulvvarme, når betingelserne herfor er opfyldte. Mere detaljeret information vedr. trætyper, dimensioner, montage mv. findes på www.horningfloor.dk.