Panorama Consult

Selvstændig UI frontend udvikler med et godt drive

Panorama Consult søger for AGCOcorp Randers

Indrykket 

Panorama Consult søger for AGCOcorp en UI frontend udvikler, der brænder for i samarbejde med blandt andet vores nye UX designer at arbejde med at gøre vores forretning endnu bedre og udvikle den gode kunderejse.

AGCOcorp er en international virksomhed med hovedsæde i Atlanta US, hvor det danske kontor er beliggende i Randers i den tidligere Dronningborg maskinfabrik.

Virksomheden leverer landbrugsmaskiner til landmænd i hele verden, og den overordnede opgave er produktudvikling og i særdeleshed nye innovative digitale produkter og services til dem.

Det, der kendetegner arbejdet og samarbejdet, er en udpræget nysgerrig, åben og undersøgende tilgang. Her vil du på den ene side blive en del af en global virksomhed, hvor du dagligt vil være i kontakt med mange kulturer med engelsk som arbejdssprog, og på den anden side vil du arbejde på kontoret i Randers, som er præget af en åben iværksætterånd, hvor tilgangen er uformel og fleksibel. Samlet set vil du opleve i både dit arbejde og i samarbejdet at være ”independent but connected”.

Hvis du vil have et job, hvor du får mulighed for med stor selvstændighed at arbejde med UI udvikling i forhold til den gode kunderejse, og hvor du vil få stor indflydelse på de enkelte projekter, så kan denne nyoprettede stilling være noget for dig.

Du vil komme til at arbejde sammen med ca. 50 kolleger, hvor ca. halvdelen er fast ansatte og de resterende er eksterne. Her vil du enten indgå i flere og varierede projektere eller få mulighed for i en længere periode at arbejde med større projekter.

Dine primære opgaver er følgende:

 • At udvikle webbaserede applikationer f.eks. til planlægning af markoperationer, koordinering af ressourcer eller monitorering af sensorer og systemer.
 • At udvikle applikationer til mobilenheder eller til integration i køretøjer.
 • At arbejde med systemgrænseflader f.eks. REST API´er.
 • At arbejde med brugergrænseflader der kører via browser.

Dine faglige kompetencer:

 • Erfaring med frontend teknologier som Angular, typescript f.eks. javascipt, HTML og CSS.
 • Kendskab til metoder som fortløbende integration og levering CI/CD.
 • Kendskab til amazon web services, AWS.
 • Hvis du har indsigt i Unity samt systemer til CI som Maven og Docker vil det være en fordel.
 • Hvis du har indsigt i landbrug som branche, vil det være en fordel.
 • Du taler og skriver engelsk på et højt niveau.

Dine personlige kompetencer:

 • Du arbejder ud fra en agil og iterativ tankegang.
 • Du er åben, nysgerrig og kreativ i din tilgang med fokus på høj faglighed og kvalitet.
 • Der er mulighed for, at du kan arbejde med fordybelse i et projekt af længere varighed eller arbejde med flere og mindre projekter/opgaver.
 • Du arbejder selvstændigt, tager selv initiativ, har et godt drive og følger op på dine opgaver.
 • At samarbejde værdsættende og på tværs internt såvel som eksternt er naturligt for dig.

AGCOcorp kan tilbyde:

En arbejdsplads hvor der er et godt og åbent arbejdsmiljø, hvor frihed og kreativitet er bærende værdier i forhold til udvikling. Desuden en arbejdsplads hvor du få mulighed for at have et internationalt og globalt fokus.

En løn, der matcher din erfaring og kvalifikationer, god kantineordning, flekstid og mulighed for hjemmearbejde.

Sådan søger du stillingen:

Hvis stillingen har din interesse så send dit cv og din ansøgning til Lise Elkjær på lej@panoramaconsult.dk. Se eventuelt www.panoramaconsult.dk

Panorama Consult varetager rekrutteringsprocessen og al henvendelse vedrørende stillingen bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende kvalificerede kandidater til samtale så vent ikke med at søge. Vi glæder os til at høre fra dig.