Brightvision AB

Arbejd hjemmefra – Erfaren mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Indrykket 

Ønsker du et fleksibelt job hvor du kan arbejde hjemmefra? Kunne du også tænkte dig at indgå i dialog med danske virksomheder omkring deres IT-behov, blive bedre indenfor B2B udringning og leadgenerering med støtte fra et veletableret team af kollegaer? Så er denne stilling som Mødebooker (Business Development Representative) noget for dig!

Om os:

Brightvision har været et anerkendt Skandinavisk tech marketing og leadgenererings bureau i omkring 20 år. Vi arbejder med de største leverandører af IT-løsninger (f.eks. IBM, Oracle og Microsoft). Vi har et hovedkvarter i Gøteborg, men vi har lokalt sproget Business Development Representative (BDR) konsulenter for Norden, Benelux, Tyskland og England. Vores konsulenter arbejder hjemmefra og har deres base forskellige steder over hele verden. I Brightvision har vi en stærk tro på Skandinavisk arbejdskultur, hvor samarbejde, gennemsigtighed, individuel udvikling og en flad organisation er vigtig for os. Og selvom man arbejder hjemmefra, er man en fast del af et hold bestående af dygtige og hjælpsomme kollegaer.

Vores forretning:

Vores fokus ligger primært i den tidlige del af salgsprocessen, hvor vi hjælper store IT-virksomheder med at skabe og kvalificere leads til vores kunders salgsteam. Vi uddannes i vores kunders tekniske løsninger, kontakter de rette beslutningstagere og taler med dem omkring deres nuværende løsninger og udfordringer indenfor IT. Hvis der er interesse og behov, sætter vi et møde op mellem dem og vores kunder, hvorefter leadet leveres videre til vores kunder, som herefter tager over.

Om stillingen:

Vi oplever en stigning i efterspørgsel på kampagner mod det danske marked hos vores kunder og søger derfor endnu en entusiastisk dansktalende BDR med erfaring fra B2B telemarketing / inside sales og foretrækker kandidater med specifik erfaring og interesse indenfor IT/Tech industrien. Du vil blive en del af vores danske team, men vil derudover også arbejde sammen med kollegaer på tværs af de lande, som vi dækker.

Hvad tilbyder vi:

En af vores kerneværdier I brightvision er ”People First”, og vi efterstræber altid at sikre at have glade og motiverede medarbejdere gennem en række initiativer. Et par af de ting vi gør for at opnå dette er:

 • Tilbyder intern coaching og uddannelse, således du har mulighed for at udvikle dine professionelle kompetencer.
 • For dem som har evnerne og interessen er der fastlagt udviklingsspor mod projekt- og teamledelse.
 • En til en samtaler hver anden uge med din teamleder.
 • Årligt bonus program
 • Fast timeløn
 • Mulighed for at arbejde med de ledende virksomheder indenfor IT-industrien

Hvem er du:

 • Tidligere vellykket erfaring indenfor B2B-telemarketing / inside sales
 • Taler dansk på modersmålsniveau
 • Taler og skriver engelsk på professionelt niveau
 • Interesseret i at lære
 • Du har mulighed for at starte som freelancer (hvor du fakturerer Brightvision hver måned)

Interesseret?

Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, og så vil vi tage kontakt til dig.