Key Box

Sælger/support

Key Box

Indrykket 

Vil du være med fra starten og være med til at udvikle en ny virksomhed? Vi søger en sælger, der kan udbrede vores appløsning til byggepladser i hele Danmark. Vi er nystartede! Så hele markedet ligger åbent.

Du kan selvfølgelig sælge og har resultater, der understøtter dette. Du er heller ikke bleg for at skabe og planlægge din egen hverdag, lige fra at udarbejde en brochure til at indsamle erfaringer og gode ideer fra kunderne. Du elsker at være på landevejen og at skabe dit eget job! Når du ikke er på landevejen, arbejder du hjemmefra! Hvis du er god til SoMe, vil det være en gave for os!

Vores kunder er primært entreprenørerne på de større boligprojekter, men det vil også være relevant at komme i byggemarkeder/grossister, hos boligselskaber, arkitekter og mange andre

Vi tilbyder et udviklende job med alle de nødvendige værktøjer, herunder bil. Du har en ekstrem grad af frihed og dermed også ansvar. Lønnen er attraktiv med en god fast løn og høj bonus. Vi har brug for dig nu, men respekterer selvfølgelig en opsigelsesperiode!

Key-box udvikler apps til byggebranchen og vores første app er i funktion på flere byggepladser. Vi er nystartede men med solid kapital fra investorerne i ryggen. k

Send en motiveret ansøgning via ”søg jobbet online”-knappen nedenfor.

Vi forventer at afholde samtaler i første halvdel af maj måned.