Svend Hansen Byg & Mal ApS

Faglært maler

Svend Hansen Byg & Mal ApS København

Indrykket 

Sætter du en ære i godt håndværk, og falder du godt i snak med hr. og fru Danmark?

Hos Svend Hansen Byg & Mal har vi travlt! Vi udbedrer primært forsikringsskader. Som maler kommer du derfor til at arbejde med alt fra indbrudsskader til større brand- og vandskader – og med din høje faglighed er du med til at give kunderne ro i maven.

God opbakning fra kontoret

Sagerne bliver planlagt og koordineret fra vores kontor, hvor du også typisk mødes med dine kolleger hver 14. dag. Har du brug for hjælp, kan du altid ringe til vores projektleder, som håndterer koordineringen af større sager.

Fordi alle vores opgaver er planlagt i forvejen, får du faste arbejdstider: 7-15 alle hverdage. Vi er samtidig fleksible i forhold til planlægning af ferie, og giver du dine sager en ekstra skalle, får du selvfølgelig noget retur.

Alle passer på alle

Du bliver en del af en virksomhed, som er medlem af Dansk Byggeri, og hvor samarbejdet på tværs af faggrupper er i top. Vi taler altid pænt til andre mennesker, og det smitter selvfølgelig af på vores forhold til kunderne.

Vi gør vores bedste for at skabe en god arbejdsplads – for vi tror på, at alle skal kunne stå op og være glade for at gå på arbejde om morgenen.

Fagligt stolt håndværker – er du vores nye kollega?

  • Du er faglært maler.
  • Du er præsentabel og kundeminded.
  • Du er god til at disponere over din tid og rydde op efter dig selv.
  • Du er vant til at arbejde med IT og kan betjene en smartphone.
  • Du taler flydende dansk.

Er du interesseret?

Så skynd dig at sende en ansøgning – vi ansætter løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig.