ACTING Bygherrerådgivning ApS

VVS-ingeniør eller -installatør med bred faglig viden søges til ingeniørfirma

ACTING Bygherrerådgivning ApS Søborg

Indrykket 

Har du erfaring med projektering, og trives du med at tænke i løsninger på tværs af forskellige fag sammen med motiverede kolleger? Så har vi brug for dig!

Hos ACTING Bygherrerådgivning ApS søger vi lige nu en engageret kollega, der ønsker at arbejde i et uformelt miljø, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og hvor strukturen er flad.

Ingeniørrådgivning med god balance mellem arbejde og privatliv

Vi gør meget for at sikre os, at du som medarbejder kan følge med og nå de opgaver vi stiller dig, inden for almindelig arbejdstid.

I denne stilling vil du primært beskæftige dig med rådgivning inden for renovering. Du kommer til at medvirke i alle faser i vores projekter, så du oplever, hvordan kundens behov udmønter sig i et færdigt projekt. Du kan se frem til et arbejde, hvor du blandt andet:

  • løbende håndterer registrering, projektering og tilsyn på diverse projekter
  • planlægger og gennemfører implementering af ønsker fra kunden til projekt
  • bidrager på kontoret tværfagligt med din brede viden inden for projektering, renovering og installationer
  • kommer til at have ansvar for egne projekter

For at få succes i stillingen er det nødvendigt, at du er en fagligt stærk person, da vi tilbyder en stilling, hvor du har gode muligheder for at sætte et personligt præg på dit arbejde.

Vi er et rådgivende ingeniørfirma, som kan mere end blot at rådgive

Når du arbejder hos ACTING Bygherrerådgivning ApS, kan du se frem til en spændende hverdag i lækre nye kontorlokaler, dejlig frokostordning og sundhedsforsikring. Du får 11 gode og dedikerede kolleger, samt en lang række dygtige, eksterne rådgivere. Du kommer primært til at arbejde i et team med tre andre kolleger, og du vil hurtigt mærke, at vi har et stærkt socialt fællesskab, hvor vi gerne tager på studietur og dyrker sport sammen.

Vi har brug for dig, hvis du:

  • er uddannet VVS-installatør eller VVS-ingeniør
  • har mindst 5 års erfaring med projektering og installationer
  • er ansvarsfuld og trives med at tænke i tværfaglige løsninger sammen med dine kolleger
  • er udadvendt og kan lide at bidrage med din viden inden for renovering og projektering.

Skal du arbejde sammen med os?

Vi drømmer om, at du bliver en del af holdet snarest. Send dit CV og en kort ansøgning til os hurtigst muligt via nedenstående link "Søg jobbet online". Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Louise Torp på tlf. 50 60 23 77.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om ACTING Bygherrerådgivning ApS

ACTING Bygherrerådgivning ApS er det lille ingeniørfirma, der med målrettet indsats og medarbejdernes dedikerede arbejde, ønsker at være din rådgiver i byggesager fra den helt tidlige opstart til afslutningen af komplekse projekter ved aflevering og idriftsættelse.