O’Sullivan Consulting

Software Developer - MedTech

O’Sullivan Consulting søger for Flow Robotics A/S København

Indrykket 

Robotprogrammering | Udvikling & Meningsfuldt | Industriel vibe i NV

Vi er på udkig efter det tredje medlem til software-teamet. Teamet er ungt, dygtigt og velfungerende.

Vi er pt. 30 medarbejdere og vokser. Flow Robotics har til huse i en gammel industribygning i Kbh. NV, hvor vi både udvikler og producere vores laboratorie robotter. Når der er time-out, er kaffen god, designet hyggeligt, og der er liv omkring bordtennisbordet.

Flowbot ONE er vores brugervenlige robot, der kan håndtere væsker. Den pipetterer, dvs. den flytter små mængder væske rundt. Med robotten automatiserer vi manuelt laboratoriearbejde, så vores kunder kan udvikle nye banebrydende løsninger mere effektivt. Så her i den røde industribygning udvikler og produ-cerer vi robotter til automatiseret væskehåndtering. Der er allerede nu rift om den rundt om i Europa.

OM DIG

Du bliver en del af vores lille software-team, hvor det er vigtigt, at du er struktureret og trives med at arbejde selvstændigt (omend dine fantastiske kolleger er mere end klar til at hjælpe). Du udarbejder specifikationer og udvikler, tester og validerer på robotten og med slutbrugerne. Du sætter en ære i at skabe en klar, elegant og effektiv kode. Du er ikke bange for at ‘debugge’ komplekse problemer med kaffe og en terminal (og muligvis sammen med en ingeniør og hendes oscilloskop).

Måske er du datalog, ingeniør el.lign. Men kom også gerne på banen selvom du er fysiker, statistiker eller noget andet med tæft for programmering. Du taler og skriver engelsk flydende.

DE TEKNISKE SPIDSFINDIGHEDER

Vi kunne tale om vores robot i timevis, men i denne omgang får du en beskrivelse af den teknologi, der er mest relevant for softwareudvikling.

  • Brugeren kontrollerer robotten med en web-applikation, der kører på en Linux server med en Python (Tornado) back-end, JavaScript (AngularJS) front-end og en MongoDB-database.
  • Serveren kontrollerer robotten med Python. Den laver motor/sensor- kontrol med en PCB og firmware (C++), der er udviklet her i huset.
  • Vi anvender git til versionskontrol og Jira til sprint/projektplanlægning.
  • Vi burger også noget teknologier som neurale network til billedegenkendelse (imaging) og ‘augmented reality’ til brugerinterface, når det giver mening fra et brugerperspektiv.

Du kommer til at arbejde med alle dele af kodningen: front-end, back-end og robot kontrol. På same made bliver du involveret med alle dele af softwareudviklingsprocesserne, og du vil samarbejde med brugere samt andre ingeniører og UX-udviklere.

Erfaring med teknologierne er en bonus, men ikke et krav. Hvis du er sikker på, at du kan lære det, så er vi det også.

VI TILBYDER

  • Ud over masser af udviklingsopgaver og dygtige kolleger, tilbyder vi fleksible arbejdstider, frokostordning og en chance for at vise dine færdigheder ved bordtennisbordet.
  • En unik chance for at arbejde tværfunktionelt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med andre typer af udviklere og oplever på nært hold at se, hvordan fysiske produkter bliver til.
  • En mulighed for at hjælpe life science-laboratorier og hospitaler gøre deres arbejde effektivt. Du er også med til at sikre videnskabsfolks sikkerhed, da deres manuelle håndtering af farligt materiel og belastende opgaver minimeres.
  • En startup-oplevelse. Hos Flow Robotics er vores ambitioner globale, forretningen udvider sig, og dette job er en mulighed for at blive en del ar en spændende virksomhed med international vækstpotentiale. På rejsen, har vi brug for dygtige og passionerede folk om bord. Du får 29 fagligt dygtige kolleger som deler den samme ambition om at forme virksomheden efterhånden, som vi udvider.

Du vil referere til CTO Steen Vester.

ER DU PÅ UDKIG EFTER OS?

Hør gerne mere hos Birgit O’Sullivan på 5122 1979. Send dit CV & kort motiveret ansøgning på dansk eller engelsk til birgit@osullivan.dk.

Du får retursvar på den adresse, du sender fra, så benyt din private e-mail og mærk den ”Flow Robotics, Software Developer”.

Alle henvendelser behandles løbende - og fortroligt! Vi glæder os til at høre fra dig

ABOUT FLOW ROBOTICS

Flow Robotics A/S is a scale-up company experiencing strong growth internationally. As a spin-out from the IT University of Copenhagen, the company's vision is to revolutionize liquid handling automation in the life science and health sectors.

The technology behind Flow Robotics liquid handling robot, Flowbot ONE, enables user-friendly automation of various pipetting tasks.

For further information, please visit: www.flow-robotics.com