TVÆRFAGLIGE PROJEKTLEDERE MED TEKNISK INDSIGT, LYNGBY

Vil du være en del af Nordens største Full Service Property House, hvor vi leverer fremsynede tekniske og bæredygtige projekter? Så er du måske en af vores nye tværfaglige projektledere i vores projektafdeling hos Newsec i Lyngby.

Vi søger tværfaglige projektledere med teknisk indsigt, som har lyst til at arbejde med optimering, renovering og vedligehold af bolig-, erhvervs- og investeringsejendomme. Vores opgaver spænder over alt fra lejemålsindretning, lejerrådgivning, energirenoveringer, til projektledelse og bygherrerådgivning med strategisk rådgivning i ide- og udviklingsfasen, på nogle af Danmarks største ejendomsporteføljer.

Du bliver en del af et forretningsområde med ca. 60 dedikerede kollegaer, fordelt på 4 teams der arbejder inden for områderne Energi & Indeklima, Bolig og Forening, Invest og Erhverv samt Bygherrerådgivning og Projektudvikling. Vi er arkitekter, ingeniører, konstruktører og specialister, der til sammen repræsenterer en meget bred palette af fagligheder inden for byggeri.

Vil du være med til at styrke vores kultur?

Newsec er i gang med en forretningsmæssig og kulturel udvikling. Vores kultur er baseret på menneskelige værdier, og vi arbejder med begrebet "Passion for Colleagues and Clients", hvor vi tror på, at glade medarbejdere giver tilfredse kunder. Vores virksomhed er drevet efter denne filosofi, og vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv.

Vi vægter ekspertise, integritet og innovation højt i målet om at skabe ét Newsec, hvor samarbejde på tværs af organisationen er altafgørende for at opnå den fælles succes.

Du bliver en del af en dynamisk organisation, hvor faglighed, personligt engagement og sociale egenskaber værdsættes højt. Vi har et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø med gode uddannelses- og udviklingsmuligheder, både personligt og professionelt. Og selvom vores hverdag i perioder kan være travl, er der også plads til sjov, og vi møder hinanden med et smil.

Attraktive medarbejdergoder

Vi har meget attraktive goder til vores medarbejdere, og tilbyder løn efter kvalifikationer og kompetencer tillagt pensionsordning og sundhedssikring. Vi tilbyder en arbejdsplads i fleksible rammer, hvor balance mellem arbejdsliv og privatliv er en vigtig parameter.

Det betyder blandt andet, at vi har en arbejdsuge på 37 timer inklusiv frokost, og hvis de firmabetalte fridage som fx Grundlovsdag, jule- og nytårsdage falder i weekender, så bliver de vekslet til en anden fridag. Det kalder vi "Newsec dage".

Vi har desuden en omfattende bruttolønsordning med mange fordele, som fx massage på arbejdspladsen.

Dine arbejdsområder i hovedtræk

  • Rådgivning af ejendomsmarkedets største investeringskunder og boligforeninger
  • Projektledelse i alle faser, lige fra idéoplæg til aflevering, af større og mindre opgaver med teknisk indhold
  • Professionel projektstyring af tid, kvalitet og økonomi, herunder bl.a. kontraktstyring på projekter
  • Byggeledelse og tilsynsopgaver i udførelsesperioden, samt overdragelse til drift.

Resultatorienteret, nytænkende og empatisk

Du kan spejle dig i vores værdier og trives i at medvirke til at lede mennesker igennem disse.

Du har kommerciel forståelse og kan skabe værdi for kunden ved at stille skarpt på kundens behov og se synergier og potentialet i kundens portefølje.

Du har en stærk faglighed inden for projektledelse og har et godt kendskab og forståelse for teknikfagene, samt interesse og erfaring inden for de arbejdsområder, som du vil komme til at beskæftige dig med.

Du har formodentlig en byggeteknisk baggrund, og har arbejdet som projekterende rådgiver eller udførende entreprenør, med +9 års erfaring med projekteksekvering og projektledelse på tværfaglige projekter, som indeholder tekniske fag, hvorved du har en bred indsigt i dette.

Du evner at planlægge og prioritere i egne og andres opgaver, og samtidig fokusere på både motivation og udvikling af mennesker. Du er helhedsorienteret i kunderelationer og på tværs af forretningen, samt formår at skabe resultater sammen med kollegaer i hele organisationen.

Endvidere er du forandringsvillig og nytænkende i forhold til udvikling af processer.

Som person har du en empatisk, lyttende og rummelig tilgang til dine kollegaer. Det er vigtigt for dig at lykkes i fællesskab, og du bidrager til at skabe et åbent og ærligt rum, hvor alle kan fremkomme med deres synspunkter og idéer.

Du har et indgående kendskab til byggebranchen, herunder love og regler, ligesom du er vant til at varetage kommunikation og arbejdet med myndigheder.

Har du arbejdet med bæredygtighed, evt. DGNB-certificeringer, vil dette være en fordel.

Indgående kendskab til planlægning og sagsstyringsværktøjer (fx AutoPilot), vil også være en stor fordel.

Endvidere taler og skriver du flydende dansk, og har du tidligere ledet tværfaglige projekter for ejendomsporteføljeejere med en kommerciel dagsorden, vil det være en stor fordel.

Vi glæder os til at høre fra dig

Er du nysgerrig eller bare vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Martin Danholt på mdh@newsec.dk, tlf. 21390435 eller Peter Elverdam på pel@newsec.dk, tlf. 51666286

Send din ansøgning allerede i dag, da vi behandler ansøgningerne og holder samtaler løbende.

gptw

Passion for Colleagues and Clients

I Newsec har vi brug for kompetente, engagerede og motiverede medarbejdere. Vi arbejder i et fordomsfrit miljø på tværs af forskellige fagligheder med det formål at skabe det bedst mulige resultat for vores kunder.

Vi tilbyder faglig og personlig udvikling i dagligdagen og afholder årlige medarbejdersamtaler, ligesom vi jævnligt gennemfører medarbejderundersøgelser til brug for den fortsatte udvikling af Newsec.

Nye medarbejdere i Newsec sikrer vi en god start med et overordnet onboarding program til jobbet samt velkomstmøder med introduktion til Newsecs historie, kulturen og afdelingerne, der giver indblik i, hvilken forretning Newsec er.

Newsec er en mangfoldig arbejdsplads med mange muligheder og gode forhold for medarbejderne. Vi tilbyder faglige udfordringer og udviklingsmuligheder, løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsordning og en række øvrige medarbejdergoder

Læs mere
1

Kolleger

2.000

Fordelt i hele norden

2

Newsec Benefits

Newsec Benefits giver alle medarbejdere adgang til et attraktivt udbud af personalegoder. Sammen med vores samarbejder, Benify tilbyder vi medarbejderne et bredt omfang af bruttoløngoder, rabatter og tilbud.

3

Hele landet

Vi har 3 kontorer:

Hovedkontoret - Kgs. Lyngby

Aarhuskontoret

Næstvedkontoret

Jobagent

Hvis du under 'Ledige stillinger i Newsec' ikke fandt jobbet, der matcher din profil, er du velkommen til at lægge dit CV ind i vores Jobagent. Du vil få besked, når vi har et ledigt job, der matcher dine kvalifikationer og ønsker.

Brug nedenstående link til at oprette dit CV.

Læs mere