Ingeniørpraktikanten som er klar på at omsætte teori til praksis

Er det dig? Så har du lige nu muligheden! Projekterne ligger klar, teamet er klar – og nu mangler vi bare dig, som gerne vil bruge din praktikperiode i en virksomhed, hvor du kommer rundt i forskellige afdelinger og får prøvet kræfter med en bred vifte af opgaver. For at få det optimale ud af din praktikperiode forventer vi, at du stiller krav til os – ligesom at vi stiller krav til dig. Vi vil meget gerne høre nærmere omkring dine ønsker og forventninger til din kommende praktikperiode, så vi sammen kan sætte retningen.

Før vi fortæller dig mere omkring det at være i praktik hos Nordkysten, vil vi bare lige have én ting på plads. For når du ser vores logo, tænker du sikkert på en gammeldags kabelgravnings-entreprenør. Men vi er faktisk meget mere end det! Vi har mange spændende projekter, bl.a. inden for energi og vandforsyning, elforsyning og fiber samt større anlægsprojekter. Vores projekter er placeret i Storkøbenhavn – og du vil være tilknyttet vores kontor i Glostrup eller Gilleje.

Vi tænker ud af boksen…

… Vi kunne godt beskrive ”boksen” som en ingeniørpraktikant normalt ville blive placeret i, men sandheden er at, vi hellere vil tænke ud af boksen. Vi har selvfølgelig nogle tanker, til at du som praktikant skal arbejde med både praktiske, tekniske og økonomiske opgaver, hvorfor du bl.a. vil beskæftige dig med:

  • Projektering
  • Intern planlægning, tidsplanlægning, opstartsmøder, planlægning af produktion (mandskab og maskiner)
  • Kontakt til beboer/ledningsejere og bygherre
  • Sikkerhedskoordineringsmøder og byggemøder
  • KS-opmålinger og afleveringsforretninger

Som praktikant hos Nordkysten vil du være involveret i projekterne fra start til slut – og du får dermed rig mulighed for at prøve kræfter med alle byggeprojektets faser. Vi er nysgerrige på at høre mere omkring dine forventninger til et kommende praktikforløb – så byd endelig ind til ovenstående.

Vi forestiller os at…

… du er påbegyndt din uddannelse som ingeniør, f.eks. inden for byggeri og anlæg eller som have- og parkingeniør eller landskabsingeniør. Mon ikke at du også er interesseret i at arbejde med projektstyring herunder styring af egenproduktion og underentreprenører, økonomistyring og kontakt til kunder og samarbejdspartnere. Du kan desuden nikke genkendende til tillægsord som ansvarlig, kvalitetsbevidst, selvstændig og videbegærlig. Og så har du naturligvis kørekort, da du skal rundt på vores pladser i Storkøbenhavn.

Du bliver en del af:

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S er en familieejet virksomhed, der opererer regionalt og udfører små og store forsynings- og anlægsydelser for både offentlige og private bygherrer. Vores kompetencer spænder vidt, og vi går ikke på kompromis og leverer kvalitet og løsninger.

Vi spiller hinanden bedre som kolleger og efterlever værdierne i hverdagen:
Troværdighed – vi leverer et godt produkt og en god proces. Kunder og kolleger kan regne med os.

Ansvarlighed – vi tager ansvar for opgaven, miljøet, kunden og kollegaen.
Samarbejde – vi hylder sammenhold og deler viden for at sikre det bedste resultat. Løsningsorienteret – vi går efter den bedste løsning for vores kunder og for Nordkysten.

Er du vores næste ingeniørpraktikant?

Så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Har du spørgsmål til praktikforløbet er du velkommen til at kontakte HR- Partner Sarah Bykær på 2321 3927.

Om Nordkysten

Entreprenørfirmaet Nordkysten udfører anlægsprojekter for både offentlige og private bygherrer. Vores kompetenceområder spænder bredt, og vi arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger. Nordkysten udfører også drift og vedligehold af grønne arealer og bygninger for en række offentlige og private kunder.

Opgaverne løses for kunder og samarbejdspartnere i store dele af det østlige Danmark. Virksomhedens nøgleressourcer er dygtige og kompetente medarbejdere i kombination med moderne metoder, maskiner og andet entreprenørudstyr. Vi er en ISO 9001-certificeret virksomhed inden for kvalitetsstyring og lægger stor vægt på kvalitet og miljørigtige løsninger samt en god og konstruktiv dialog med alle parter under hele udførelsesperioden. Vi lægger vægt på en god proces, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger.

Vi sikrer derved en gnidningsfri dagligdag, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger uden afbrydelser og forsinkelser. Denne smidighed og fleksibilitet i samarbejdet med vores kunder betyder i sidste ende tryghed og god økonomi for alle.

Du kan læse mere på www.nordkysten.dk.