S.M Værktøj ApS

Regnskabsassistent

S.M Værktøj ApS Ikast

Indrykket 

S.M Værktøj ApS er en af de ledende udbydere af skærende værktøj og værnemidler i Danmark. Vi er specialister i at udvikle nye produkter, og på den måde udfordre det eksisterende marked og sætte nye ambitiøse standarder. Vi er på nuværende tidspunkt et ungt og dedikeret team på i alt 30 medarbejdere, fordelt på vores salgskontor i Spanien samt vores hovedkontor i Ikast, Danmark.

Du vil indgå som et vigtigt element i S.M Værktøjs værdikæde og vil være med til at sikre, at vores kunder får en god oplevelse, når de er kontakt med vores finansafdeling, hvor dine arbejdsopgaver primært bliver på debitordelen, hvor opgaver som rykkerprocedure (mundtligt & skriftligt), kreditvurdering af kunder, daglig kontakt med inkasso- og forsikringsselskab indgår som en del af dine daglige opgaver. Herudover vil du fungere som back-up for vores finans- og kreditoransvarlige.

Du vil blive en del af en velsmurt virksomhed hvor vi hver især har vores ansvarsområder og målsætninger. Vi forventer at du er energisk, omstillingsparat og en teamplayer, der er villig til at løbe for og med dit hold. Vi tilbyder til gengæld en hyggelig arbejdsplads med stor passion og et fælles mål om at opnå en professionel og fed kultur.

Du vil besidde et afvekslende job med masser af udfordringer samt mulighed for faglig og personlig udvikling. Vi håber, at du har års erfaring med bogholderi – gerne i Visma e-conomic. Derudover er du ikke bange for at tage telefonen og snakke med kunder. Struktureret og selvstændig er værdier, vi sætter meget stor pris på, hvilket derfor vægter højt. Kan du se dig selv i denne stilling, uagtet om du kan svare ja til ovenstående, så smid en ansøgning, så tager vi en snak ud fra det, du kommer med.

Ansøgning

For at søge jobbet skal din ansøgning fremsendes online via linket i bunden af jobannoncen senest den 16. maj 2021. Vi gør opmærksom på, at kun ansøgninger fremsendt via linket nedenfor registreres og besvares. Alle ansøgninger behandles løbende, og derfor kan stillingen blive besat inden ansøgningsfristens udløb. Tiltrædelse 1. juni eller snarest derefter. Løn- og ansættelsesvilkår efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Business Manager - Michael Pedersen på telefon 6130 4931.