Greve Privatskole

IT-medarbejder

Greve Privatskole

Indrykket 

Vi søger en IT-blæksprutte med både tekniske og pædagogiske kompetencer til nyoprettet stilling.

Greve Privatskole ønsker at tilknytte en medarbejder, der kan understøtte vores hverdag med IT på skolen. I samarbejde med de to øvrige nøglemedarbejdere på området, og skolens ledelse, skal du være med til proaktivt at sikre en stabil og opdateret drift af skolens systemer og hardware, men du skal også kunne se det didaktiske potentiale i at inddrage IT i undervisningen, og i forlængelse af dette være i stand til at benytte diverse undervisningsværktøjer samt inspirere, støtte og vejlede elever og lærere i disse.

Stillingen hviler således på to søjler, og det er afgørende for os, at du kan håndtere begge. Du kan være uddannet lærer med stærke IT-kompetencer eller IT-professionel med stor flair for børn og undervisning. Den ideelle kandidat forstår desuden, at vi ikke er en skole, hvor IT gennemsyrer alt, samt at vi ikke ønsker at være det. Vi sigter efter den rette balance.

Blandt dine opgaver vil være at:

  • Overvåge/kontrollere serverdrift, backup og brugersynkronisering. Opdatere software
  • Oprette nyt Windows-image til udrulning, når der er nye build-versioner fra Microsoft
  • Vedligeholde iPads og pc´er med apps, programpakker mv.
  • Være til rådighed for brugersupport
  • Følge udviklingen i Office365 med henblik på hvilke nye funktioner der evt. skal aktiveres eller deaktiveres
  • Kunne assistere lærere og elever i brugen af diverse undervisningssoftware, herunder Office365
  • Være opsøgende ift. at lære nyt og efterfølgende inspirere og lære fra dig

Greve Privatskole er en selvejende institution, grundlagt i 1976. Skolen er ikke tilknyttet en bestemt politisk eller religiøs retning. Vi har mange traditioner, som vi værner om. Skolen har 60 fagligt dygtige fuldtidsansatte, heraf 34 lærere, og har en sund økonomi og gode lokaler.

Vi har 540 elever fra 0.-9. klasse. Greve Privatskole prioriterer faglighed meget højt. Skolen lægger vægt på at skabe et lærerigt og trygt miljø, der bygger på respekt for den enkelte, for gruppen og for den store sammenhæng.

Ansøgning med relevante bilag sendes til viceskoleleder Anders Willumsen via nedenstående ansøgningsknap senest d. 28. maj. Samtaler vil finde sted løbende.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Anders Willumsen på tlf. 43 57 94 22

Løn- og ansættelsesvilkår gives efter kvalifikationer