Finansøkonom til filialen i Holstebro

I Arbejdernes Landsbank fokuserer vi på, hvad der giver vores kunder et rigt liv. Og det har ikke kun noget med penge at gøre. Har du den tankegang og indstilling, der skal til for at skabe de bedste løsninger for vores kunder, så kan vi tilbyde dig en spændende karriere med start i august 2021. Frem til august 2021 bliver du ansat som kunderådgiver service, hvor du bliver frontperson. Denne periode giver dig bl.a. et indblik i vores systemer, forretningsgange og bankens produkter, og klæder dig på til en rigtig god start på dit traineeforløb.

Traineeforløbet

Som finanstrainee er du en del af teamet i Filialen i Holstebro. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje af yngre kunder, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Sammen med dine kollegaer skal du markedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye kunder til filialen.

I perioden får du mange forskellige slags opgaver, f.eks.:

 • Kundebetjening
 • Vejledning i salg af bankens produkter
 • Rådgivning om finansiering af fast ejendom, lån, forsikring, pension og investering

For at give dig den bedste uddannelse, har vi skræddersyet et internt uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer og holdninger i forhold til kunderådgivning. Denne uddannelse sker via Finanssektorens Uddannelsescenter. For at den teoretiske del ikke står alene, sikrer vi, at teori og praksis hænger sammen via en uddannelsesplan og personlige fokusområder.

Under hele traineeforløbet får du tilknyttet en fast mentor, og der er rig mulighed for at netværke og sparre med andre trainees i Arbejdernes Landsbank.

Hvem er du?

Du er uddannet finansøkonom og drømmer om at blive trainee/kunderådgiver på sigt.
Det kan også være, at du er i gang med at afslutte finansøkonomstudiet og har afsluttet praktikforløbet i en anden virksomhed, men hellere vil være finanstrainee i Arbejdernes Landsbank.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • Har drive, er udadvendt, resultatorienteret og ambitiøs
 • Er service- og præstationsorienteret
 • Har en nærværende personlighed og en god menneskelig forståelse

Kunderådgiver service

Frem til august 2021, hvor du bliver finanstrainee, ansættes du som kunderådgiver service, hvor du sammen med dine kollegaer er ansvarlig for betjening ved skranken. Det bliver din opgave at varetage her og nu opgaver. Du skal eksempelvis yde service og rådgivning i forbindelse med:

 • Selvbetjeningssystemer og betalingskort
 • Oprettelse af kundeengagementer/indlånskonti
 • Mindre låne- og kreditbehov

Filialen i Holstebro - en social filial med ambitioner

Du kommer ind i et team med 5 kolleger, hvor vi har fokus på arbejdsglæde og sammenhold.

”Vi er meget ambitiøse – også i forhold til at have et godt og positivt arbejdsmiljø i filialen, hvor vi samtidig skaber gode kundeoplevelser ” uddyber filialdirektør Poul Bæksted

Filialen er centralt beliggende i Holstebro på Vestergade 6.

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
 • En bank som 12 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til filialdirektør Poul Bæksted på tlf. nr. 3848 3611 eller HR partner Anne Føns på tlf. 3848 3332.

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning, dit CV og relevante eksamenskarakterer hurtigst muligt.

Ansøgningsfristen er den 11. april 2021.

www.al-bank.dk/al-job

Hvorfor vil du anbefale Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads?

Hvordan er Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads?

Hvordan var din start i Arbejdernes Landsbank?

Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Vores DNA

I Arbejdernes Landsbank arbejder vi i fællesskab på tværs af organisationen for at sikre, at vores kunder får en god kundeoplevelse.

Læs mere

Udvikling

I Arbejdernes Landsbank tror vi, at kompetente og motiverede medarbejdere skaber fremdrift.

Læs mere

Karriereveje

I Arbejdernes Landsbank er dine karriereveje og udviklingsmuligheder synlige og er med til at understøtte den enkeltes udvikling og arbejdsglæde.

Læs mere

Personalepolitik

I Arbejdernes Landsbank har vi vores egen overenskomst med HK. Det betyder dog ikke, at vores overenskomst er helt anderledes end på det øvrige finansområde.

Læs mere