Ingeniørpraktikant

Vi søger en ingeniørstuderende

Kunne du tænke dig at assistere Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S med styring af projekter, som typisk er omfattet af rammeaftaler inden for udrulning af fiber, nedgravning og etablering af el- og vandforsyning? Så kan du blive praktikant hos os.

Udgangspunktet for dit arbejde er kontoret i Gilleleje, men du vil også opholde dig en del på de enkelte projekter, der typisk foregår i Storkøbenhavn, hvorfor der vil blive stillet en bil til rådighed i arbejdstiden.

Du vil opleve et afvekslende praktikantforløb med gode kolleger i et yngre team med en fri og uformel omgangstone.

Du får løn i praktikperioden.

Din profil

  • Du har påbegyndt din uddannelse som ingeniør inden for byggeri og anlæg eller som have- og parkingeniør.
  • Du har lyst til at arbejde med styring af gravehold, rammeaftale-kontrakter, styring af underentreprenører, økonomistyring og kontakt til kunder og samarbejdspartnere
  • Du er interesseret i at arbejde med projektering og tilbudsgivning inden for vores branche
  • Du har kørekort
  • Du er god til dansk både i skrift og tale
  • Du er vant til at arbejde med Microsoft Office
  • Du sætter en ære i at levere høj kvalitet og følger dine opgaver fra start til slut
  • Du trives i et travlt arbejdsmiljø, hvor kunden er i fokus
  • Du er selvstændig af natur og sætter pris på frihed under ansvar

Interesseret?

Hvis ovenstående har fanget din interesse, og du ønsker at arbejde i et afvekslende job i en virksomhed i fremdrift, så send din ansøgning via ansøgningsknappen nederst på siden så hurtigt som muligt.

Om Nordkysten

Entreprenørfirmaet Nordkysten udfører anlægsprojekter for både offentlige og private bygherrer. Vores kompetenceområder spænder bredt, og vi arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger. Nordkysten udfører også drift og vedligehold af grønne arealer og bygninger for en række offentlige og private kunder.

Opgaverne løses for kunder og samarbejdspartnere i store dele af det østlige Danmark. Virksomhedens nøgleressourcer er dygtige og kompetente medarbejdere i kombination med moderne metoder, maskiner og andet entreprenørudstyr. Vi er en ISO 9001-certificeret virksomhed inden for kvalitetsstyring og lægger stor vægt på kvalitet og miljørigtige løsninger samt en god og konstruktiv dialog med alle parter under hele udførelsesperioden. Vi lægger vægt på en god proces, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger.

Vi sikrer derved en gnidningsfri dagligdag, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger uden afbrydelser og forsinkelser. Denne smidighed og fleksibilitet i samarbejdet med vores kunder betyder i sidste ende tryghed og god økonomi for alle.

Du kan læse mere på www.nordkysten.dk.