Dansk Montage Supply A/S

Salgskonsulent med initiativ og drive søges til byggebranchen

Dansk Montage Supply A/S

Indrykket 

Trives du bedst med frihed under ansvar og luft under vingerne? Vil du være en del af en lille, ung virksomhed i rivende udvikling? Og har du lyst til at udleje og sælge materiel til byggebranchen på Sjælland? Hvis du også har solid salgserfaring, så har du måske fundet det helt rigtige job!

Ingen stive regler og støvede traditioner

Du får et afvekslende job med stor indflydelse på egne opgaver i et uformelt arbejdsmiljø med positive, engagerede kolleger, som arbejder tæt sammen og får tingene til at lykkes. Du får en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer med bilordning, sundhedsordning og pension.

Vi er en jordnær, jysk virksomhed, der har eksisteret siden 2012. Hos os er der ingen stive regler og støvede traditioner, men masser af råderum og højt til loftet – også til at du kan sætte dit eget præg på jobbet og få indflydelse på fx strategi og budget.

Siden 2012 er det gået stærkt: Fra 2 kolleger, der både udlejede varer, ordnende regnskab og tog opvasken, er vi nu snart 13 kolleger, der har det sjovt sammen og betyder noget for hinanden.

Jobbet

Du er ansvarlig for udlejning og salg til vores nuværende og potentielle kunder i hovedstadsområdet og på resten af Sjælland.

Jobbet kort fortalt: Du skal formå at afsøge markedet for potentielle kunder, præsentere dem for de rigtige løsninger og skabe nye langvarige relationer, mens du samtidig vedligeholder og udvikler vores samarbejde med nuværende kunder.

I hverdagen planlægger og rapporterer du via et CRM-system – vi anvender Super Office.

Hvem er du?

Du har minimum 5 års erfaring med salg og/eller udlejning og har meget gerne kendskab til elementmontage. Du kan ubesværet bevæge dig rundt både i marken og på direktionsgangen og brænder for hele salgsprocessen.

Du er bosiddende på Sjælland, gerne tæt på København. Desuden skal du påregne et par arbejdsdage om måneden i Jylland og på Fyn for at udvikle og vedligeholde vores samarbejde på tværs af landet og sikre, at vi skaber synergier for både vores kunder og os selv.

Du er alene på landevejen i dagligdagen, men har mulighed for både sparring og en flyverplads hos vores søsterselskab på Sjælland – CP ApS – som er en af Danmarks største materieludlejere.

Ansøgning og spørgsmål

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte vores salgschef, Christian Wedsted, på telefon 40 56 75 47. Send din ansøgning via ansøgningsknappen nederst på siden. Ansættelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Vi holder løbende samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om DM Supply

Vi er blandt de markedsledende i Danmark inden for udlejning og salg af elementstøtter, understøtning og sikkerhedsmateriel til byggebranchen. Vi tilbyder et komplet produktprogram med materiel af bedste kvalitet og er eneforhandler af Hünnebecks produkter i Danmark. Vi udvikler løbende nye specialdele og produkter, som kompletterer vores Hünnebeck-program. Vores virksomhed blev grundlagt i 2012 og er 100 % danskejet.