Dansk Klima Center ApS

Selvkørende B2B salgskonsulent til Samsung klimaprodukter Fyn, Midt- og Sønderjylland

Dansk Klima Center ApS

Indrykket 

Mener du også at relationer og salg rimer på AWESOME? Er et tæt samarbejde og dialog med kunder sød musik i dine øre? Så er det lige dig vi står mangler…!

Hvem er vi?

Dansk Klima Center er dansk distributør for Samsung HVAC, der er verdens 5. største brand, og som er kendt for sine innovative kvalitetsprodukter. Når det kommer til Samsungs klimaløsninger er dette ingen undtagelse hvilket har resulteret i flere patenterede produktteknologier indenfor klimaanlæg og varmepumper. Samsungs klimaprodukter spænder bredt fra små luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper til private hjem til store kommercielle løsninger til større virksomheder.

Dansk Klima Center er en veletableret familie virksomhed som har været distributør til den danske klimabranche siden 1986 med hovedkontor og centrallager i Næstved.

Jobbet

Vi søger en resultatorienteret salgskonsulent som kan skabe relationer hurtigere end et Formel1 team kan skifte dæk, hvilket danner grundlag for udviklingen af salget til både eksisterende og nye B2B forhandlere af Samsungs klimaprodukter.

Du vil blive en del af vores fantastiske B2B-team som består af kørende teknikkere, teknisk support og en salgsafdeling. Du vil blive løbende blive uddannet i, sammen med resten at teamet, at have specialistviden omkring Samsungs luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper.

I dagligdagen vil du, udover dit gode humør, primært bidrage med salg, 1. klasses service og lettere teknisk vejledning til både nye såvel som eksisterende forhandlere - både telefonisk og via kundebesøg.

Derudover vil dit fokus ligge på et proaktivt og målrettet salg til såvel nye - som eksisterende forhandlere og derigennem øge vores markedsandel i Danmark. Du vil have hjemmekontor og en stor del af din arbejdsdag vil være på besøg hos forhandlere på Fyn, Midt & Sønderjylland.

Vores kommende kollega

Du besidder en evne til at skabe nye relationer og du har salgserfaring fra en grossist eller mærkevare- virksomhed indenfor klima. Det er en fordel hvis du tidligere har haft salgskontakt til VVS-, El- eller Kølevirksomheder.

Du er en målrettet, arbejdsom, relationsskabende, serviceminded salgspersonlighed og holdspiller, der i samarbejde med forhandlere og kolleger kan skabe resultater på både kort og lang sigt. Du er resultatorienteret, har en stor grad af god loyalitet og en struktureret tilgang til udførelsen af dit arbejde.

Endvidere er du:

  • Udadvendt og imødekommende
  • Typen der kan lide at gøre en forskel og yde et serviceniveau udover det sædvanelige
  • Lidt af en ”gadget nørd”
  • Selvkørende og har et højt drive
  • Respektfuld og troværdig i din kommunikation og opgaveløsning
  • Fokuseret på kvalitet frem for kvantitet
  • Drevet af målbare resultater

Vi forventer, at du kan læse og tale dansk/engelsk og har b-kørekort. Endvidere håndterer du it-værktøjer som en helt naturlig del af hverdagen.

Du kan glæde dig til

At blive en del af et specialiseret og dynamisk team med en åben og uformel omgangstone, hvor du får et attraktivt og udfordrende job i en fremtidsorienteret virksomhed med stærk fokus på service og gode relationer.

For den rette person vil der være gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have mulighed for at præge den fortsatte udvikling af området. Der tilbydes en attraktiv lønpakke, som forhandles på individuelt niveau.

Til stillingen følger der gulplade bil, mobil og pc.

Ansøgning:

Ansøgning sendes til salg@dkc-klima.dk. Samtaler afholdes løbende til rette kandidat er fundet