Hanegal A/S

Produktchef

Hanegal A/S Haderslev

Indrykket 

Hanegal er en af spydspidserne i dansk økologisk fødevareproduktion og oplever stigende interesse for vores produkter. Vi har derfor behov for at styrke den kommercielle organisation med en dygtig og ambitiøs produktchef.

Denne stilling giver mulighed for at få indflydelse i en spændende og udviklingsorienteret virksomhed med et stærkt varemærke og tydelige værdier.

Jobbet

Med udgangspunkt fra vores kontor i Haderslev vil du spille en central rolle i det kommercielle team. Du vil få ansvaret for at drive udviklingen af Hanegal-brandet samt en masse konkrete projekter, som understøtter salget af vores produkter.

Du vil have tæt samarbejde med de øvrige funktionsområder såsom salgsorganisationen, produktion, produktudvikling og økonomi. Dit hovedansvar bliver at sikre, at forbrugerne kender og tager stilling til Hanegal som brand med henblik på at øge salget.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • At udvikle Hanegals brand således, at det altid fremstår som ønsket – herunder styring af samarbejde med vores bureau ift. introduktion af nye produkter
  • Medvirke til at udvikle en marketingplan inkl. en konkret handlingsplan
  • Løbende arbejde med implementering af marketingplanen/handlingsplanen
  • Løbende opfølgning på marketingbudget
  • Udvikle produktpræsentationer som kan bruges af salg
  • Tæt samarbejde med SoMe-ansvarlig
  • At have fingeren på pulsen i forhold til nye markedsmuligheder
  • At sikre en forståelse for kunderne/forbrugerne, og hvad der driver deres køb således, at der kan leveres forbrugeranalyser og data til både salg og produktudvikling
  • At udtænke kreative og differentierende marketingtiltag, der tager udgangspunkt i alle kontaktpunkterne med kunderne

Dine kvalifikationer

Vi søger en ambitiøs person med en relevant kommerciel uddannelse, som formentlig har haft det første job i en marketingfunktion, men som nu er klar til at tage næste skridt i den personlige og faglige udvikling. Erfaring inden for fødevareområdet er en klar fordel.

Du er flydende i skrift og tale på dansk og engelsk. Du er erfaren IT-bruger og bruger af Microsoft Office-pakken.

Bopæl i trekantområdet eller Sønderjylland vil være ideelt.

Dine muligheder

Du får mulighed for at være del af en attraktiv virksomhed, hvor økologi og bæredygtighed forenes med godt købmandskab. Denne ansættelse er som et led i en langsigtet styrkelse af organisationen. Du får mulighed for at opbygge kompetencer og erfaring baseret på en lang række opgaver inden for marketing-området. Du tilbydes gode og fleksible ansættelsesforhold som modsvarer de opstillede krav.

Ansøgning

Finder du jobbet interessant, er du velkommen til at sende en ansøgning via linket nedenfor. Ansøgningsfristen er tirsdag d. 25. maj 2021. Ansøgninger behandles løbende. Hvis du ønsker at høre yderligere om stillingen, er du er velkommen til at kontakte Michael Vadgaard Jørgensen pr. telefon 2082 7877. Enhver henvendelse behandles fortroligt.


Hanegal er en del af fødevare-koncernen Future Food. Hanegals unikke markedsposition er baseret på produktion af økologiske produkter af høj kvalitet, uden tilsætningsstoffer. Udover de klassiske pølse- og pålægsprodukter er færdigretter og plantebaserede produkter satsningsområder som oplever stor vækst. Hanegals produkter afsættes til foodservice og i de førende detailkæder i Danmark. Hanegal har i dag ca. 50 medarbejdere, hvoraf 40 arbejder i produktionen.

Læs mere om virksomheden på www.hanegal.dk