Torben Clausen A/S

Kørselsleder

Torben Clausen A/S Haderslev

Indrykket 

Salg – Ledelse – Samarbejde – Disponering

Torben Clausen A/S er en entreprenørvirksomhed i Haderslev, som driver en god forretning på tværs af flere forretningsområder såsom anlægsarbejde, nedbrydning, transport og affaldsgenvinding. Virksomheden har godt 70 medarbejdere. Torben Clausen A/S har et velrenommeret navn i markedet og sætter en ære i at levere kvalitetsløsninger til kunderne.

Virksomheden har en ledelse med gennemslagskraft og fokus på lønsomhed og synergi på tværs af alle forretningsområder. Kulturen i virksomheden er præget af tæt samarbejde, stor selvstændighed og gensidig ansvarlighed.

I en stilling som kørselsleder og med direkte reference til direktøren får du det overordnede ansvar for udvikling, drift og økonomi i transportafdelingen. Afdelingen er i dag velkørende, og der er en god belægning af kapaciteten. Alligevel vurderes det, at muligheden for yderligere vækst og udnyttelsen af synergier til virksomhedens andre forretningsområder er til stede. Som kørselsleder får du det personalemæssige ansvar for 8 dygtige og erfarne medarbejdere samt ansvaret for den daglige drift og yderligere udvikling.

Opgaverne som kørselsleder vil omhandle tilbudsberegning, daglig drift og generel koordinering af ressourcer og opgaver. En væsentlig opgave i den forbindelse er at få samarbejde og disponeringen af materiel og mandskab, til at gå op i en højere enhed. Du arbejder med korte deadlines og ser ad hoc-disponeringen som en faglig sportsgren, som du og dit hold løser. Ud over styringen af den daglige forretning får du ansvaret for at udvikle forretningsområdet – både ved at tilføre nye kunder, opsøgende salg, udvikling af dine medarbejdere og optimering af processer og forretningsgange.

Er du den kommende kørselsleder har du nok en baggrund med transport af gods, gerne med korte deadlines, og du synes at daglig logistik, der forandrer sig løbende, er spændende. Du har erfaring med at arbejde i IT-systemer, såvel tilbudsgivning som efterkalkulationer, er fleksibel og har et solidt funderet købmandsgen. Du kender din butik, og ved hvornår krydssalg kan og skal bruges.

Din ledelseserfaring kan du have erhvervet flere steder, for det væsentlige er din lyst og evne til at kommunikere med og motivere dine medarbejdere samt indgå i samarbejdet i hele virksomheden. Endelig trives du med arbejdet i en travl hverdag med kontakt til mange mennesker.

Som person er du selvstændig, god til at skabe og bevare overblikket. Du trives med de administrative opgaver og har således både tålmodigheden til at løse de rutineprægede opgaver som budgetopfølgning og fakturering, og du har det naturlige drive, som får dig til at skubbe på udviklingen af salget i afdelingen. Du udviser gåpåmod, er omstillingsparat, har en god portion energi og en positiv indstilling.

Du tilbydes en spændende stilling i en virksomhed i rivende udvikling. Du vil opleve en travl og alsidig hverdag i et uhøjtideligt miljø, hvor du kommer til at spille en vigtig rolle i den fremadrettede tegning af virksomheden. Du vil få et stort ansvarsområde og blive en vigtig sparringspartner for dine medarbejdere og de øvrige ledere. Som kørselsleder i Torben Clausen A/S vil du få rig mulighed for at prøve dine egne ideer af og vil samtidig have plads til at vokse med opgaven.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Helge Godtfeldt på mobil 22 61 18 76.

Finder du jobbet interessant, kan du sende en ansøgning via "Søg jobbet online" nedenfor.