Pronor Industriteknik A/S

Serviceleder/Servicetekniker – Industriteknik

Pronor Industriteknik A/S Haslev

Indrykket 

Serviceleder/Servicetekniker til PRONORs elektromekaniske afdeling (elmotorer, pumper, gear) i Haslev.

Jobbet:

PRONOR IndustriTeknik as søger en engageret Serviceleder/Servicetekniker til vores afdeling i Haslev. Haslev-afdelingen har i alt 3 medarbejdere, og lederen skal selv tage del i arbejdet på det elektromekaniske værksted. Opgaverne spænder bredt inden for reparationsopgaver som: elmotorer, gear, pumper og styringer. Opgaverne løses både på værkstedet og ude hos vores kunder.

Du skal varetage koordineringen af det elektromekaniske værksted. Du vil få tæt kontakt til afdelingens kunder, herunder teknisk rådgivning, udarbejdelse af tilbud, gennemførelsen af projekter og den efterfølgende fakturering. Du får reference til PRONORs adm. direktør.

Din baggrund og profil

Du har en bred teknisk baggrund inden for fejlsøgning, reparation og vedligehold af industritekniske anlæg. Du har en håndværksmæssig uddannelse som: elektromekaniker, automatiktekniker, elektrofagtekniker traktormekaniker, hydraulikmekaniker, automekaniker, eller lignende. Evt. med en overbygning som maskinmester eller maskintekniker.

Du er en rutineret bruger af IT-værktøjer herunder MS Office. Har du erfaring fra en lignende stilling eller fra en drift- og vedligeholdsafdeling er det et plus. Du er åben og ansvarsfuld. Du forstår at holde mange bolde i luften og evner at sætte dig ind i nye områder.

Du tilbydes

Du bliver en nøglemedarbejder i PRONOR. Du bliver en del af en åben og fleksibel organisation med korte beslutningsveje. Løn og ansættelsesforhold vil være på et konkurrencedygtigt niveau.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Søren Nedergaard på telefon 20 34 65 04. Ellers ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV på e-mail: hene@pronor.dk, mærket ”Serviceleder - Haslev”. Svarmailen bliver fremsendt til den mailadresse, som ansøgningen er sendt fra. Ansøgningsfristen er den 20. april 2021. Vi indkalder kandidater løbende til samtale.


PRONOR IndustriTeknik as:

PRONOR IndustriTeknik as servicerer mere end 2500 kunder i Danmark med reservedele og tekniske komponenter samt service og reparation af industritekniske anlæg. Alt med henblik på at optimere og holde produktionen kørende – uden dyre og unødvendige produktionsstop. Derfor er vores motto: ”Vi holder hjulene i gang”, og det er præcis, hvad vi gør – med udgangspunkt i vores ambition om altid at være professionelle, produktive og proaktive.

PRONOR har 50 medarbejdere og afdelinger i: Århus, Ringe, Aalborg, Herning, Middelfart og Haslev.

Læs mere på: www.pronor.dk.