SkillsDenmark

Markedsføringskonsulent med kommunikations-skills

SkillsDenmark København

Indrykket 

SkillsDenmark søger en markedsføringskonsulent med talent for kommunikation. Vi leder efter en kollega, der både kan holde styr på markedsføringen til store og små events, lave et opslag på Facebook og opdatere vores hjemmeside.

Som markedsføringskonsulent hos SkillsDenmark skal du stå for udsmykning og materialer til det store årlige DM i Skills, samtidig med at du planlægger og gennemfører annoncering og salg af kommercielle stande i forbindelse med eventet. Derudover bliver du en del af det løbende kommunikationsarbejde med web, nyhedsbreve og sociale medier og administrative opgaver i forbindelse med marketing, kommunikation og sponsorområdet. Du vil få et tæt samarbejde med kommunikationschefen, der har det overordnede ansvar for opgaverne.

Det er ikke afgørende, hvad der står på dit eksamensbevis – du kan både være nyuddannet indenfor markedsføring eller kommunikation, eller du kan være selvlært med flere års erfaring. Men det er afgørende, at du har lyst til at udvikle dig og mod på at kaste dig ud i de mange forskelligartede opgaver. Hvis du har erfaring med grafisk arbejde, er det et plus. Vi er i høj grad en netværksorganisation, og derfor er det vigtigt, at du er udadvendt og god til at opdyrke kontakter udenfor SkillsDenmark.

Du bliver en del af et mindre sekretariat med et godt sammenhold, hvor alle hjælper alle. Vi tilbyder plads til udvikling, fleksible arbejdsforhold og spændende arbejdsopgaver. Stillingen indeholder en del rejseaktivitet rundt om i landet til møder i forbindelse med DM i Skills, der flytter år for år.

Jobbet indeholder:

  • Marketing, udsmykning og trykte materialer til DM i Skills
  • Indhold og annoncering på sociale medier og web
  • Supportfunktion på sponsorarbejdet
  • Administrative opgaver på marketing- og kommunikationsområdet

Du skal:

  • Kunne begå dig i både salgs- og servicesituationer og være serviceminded
  • Bevare overblikket, når et messecenter skal indrettes til 60.000 gæster
  • Have erfaring med grundlæggende grafisk arbejde i InDesign – eller lyst og evne til at lære det
  • Gerne have kendskab til Adobe-pakken, herunder Adobe Reader og Illustrator
  • Være en god kollega

SkillsDenmark arrangerer mesterskaber for faglærte unge samt sender det danske Skills-landshold til internationale konkurrencer. Derudover arbejder vi med rekruttering til erhvervsuddannelserne gennem en række udadgående events på skoler, messer og lignende.

Løn- og ansættelsesvilkår

Din løn og pension bliver aftalt individuelt på grundlag af dine kompetencer og din erfaring. Du skal arbejde fra SkillsDenmarks kontor centralt i København med mulighed for hjemmearbejde.

Ansøgning

Send din ansøgning til snh@skillsdenmark.dk senest mandag den 15. marts 2021 kl. 12.00.

Yderligere oplysninger kan du få ved at kontakte

Direktør Simon Neergaard-Holm på snh@skillsdenmark.dk eller mobil 29 87 55 46 eller
Kommunikationschef Rudi Damkjær på rda@skillsdenmark.dk eller mobil 20 92 34 64