Copenhagen Phil

Copenhagen Phil søger idérig og engageret B&U-producent til at skabe symfoniske koncerttilbud for børn og unge

Copenhagen Phil Frederiksberg

Published 

Symfoniorkestret Copenhagen Phil – hele Sjællands symfoniorkester søger en engageret, kreativ og skabende B&U-producent, der skal være med til at vække nysgerrigheden for klassisk musik hos børn og unge.

Hos Copenhagen Phil går den tårnhøje kunstneriske kvalitet hånd i hånd med den innovative tilgang til formidling af symfonisk musik. Det er samtidig én af orkestrets fornemmeste opgaver at sørge for, at børn og unge møder den klassiske musik på den mest inspirerende måde. Den nyoprettede B&U-stilling i orkestrets administration udgør en afgørende brik i denne mission.

Om stillingen

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job, hvor du er med til at udvikle og producere symfoniske tilbud til børn og unge – både live og digitalt. Du tilrettelægger og afvikler koncerter, udvikler indhold, har kontakt til lokale samarbejdspartnere (skoler, kommuner, musikskoler, venues, eksterne kunstneriske partnere og institutioner m.m.).

Du er med, når vi sammen bringer orkestret ind i en ny æra af orkestrets formidling af klassisk musik til børn og unge. Med 10 engagerede og nysgerrige kollegaer i Copenhagen Phils administration – og med orkestrets 65 musikere – bliver du en del af en travl hverdag, hvor vi sammen arbejder for, at alle borgere på Sjælland og Lolland/Falster får mulighed for at opleve orkestrets tilbud i deres nærområde.

Arbejdsopgaverne består bl.a. af:

  • at skabe, producere og afvikle inspirerende B&U-formater både i Konservatoriets Koncertsal på Frederiksberg og på eksterne lokale venues på Sjælland og Lolland/Falster
  • at sikre fremdrift og kontinuitet på B&U porteføljerne samt med-producere og afvikle diverse innovative outreach-formater både i København samt på Sjælland og Lolland/Falster i samarbejde med det øvrige produktionsteam
  • indholds- og formidlingsudvikling af koncertformater på tværs af aldersgrupperne 0.-9. klasse samt gymnasier og musikskoler
  • at medudvikle nye digitale formidlingstiltag og lærervejledninger i samarbejde med orkestrets outreach-producent og kommunikationsafdeling
  • at koordinere elevtilmeldinger og kontakt til lærere og skoler
  • at være orkestrets koordinator over for samarbejdende musikskoler samt deres nationale og internationalt relevante netværk.
  • at assistere med inputs til kommuneansøgninger- og afrapporteringer

Medarbejderen refererer til Musikchef Peter Lodahl. I det daglige referer du produktionsmæssigt til og arbejder tæt sammen med det centrale producent- og ledelsesteam.

Vi stiller computer og mobiltelefon til rådighed og har til huse i et inspirerende miljø på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium på Frederiksberg.

Personprofil

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for kunst eller musik, og at du har erfaring med kunstnerisk formidling til børn og unge. Du har erfaring med og stor lyst til at udvikle indhold samt nærværende og innovativ formidling til børn og unge – på tværs af både analoge og digitale formater. Samtidig har du et stort produktionsoverblik, der sikrer effektivitet i eksekveringen af produktioner med mange medvirkende og interessenter. Det er en forudsætning, at du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket, når boldene i luften er mange.

Du skal kunne lide rollen som det centrale omdrejningspunkt, der driver produktioner frem. Du har evnen til at forstå orkestrets maskineri og formidlingsmæssige potentiale og tør tænke ud af boksen. Du våger at udfordre – og lade dig udfordre – af et dynamisk miljø med mange stærke meninger. Du følger med i det nationale såvel som det internationale B&U-arbejde på tværs af kunstformer og har evnen til at omsætte og oversætte strømninger i samfundet til skarpe og inviterende produkter.

Om Copenhagen Phil

Copenhagen Phil – hele Sjællands symfoniorkester er kendt og anerkendt for at være blandt de mest innovative symfoniorkestre i Europa. Et symfoniorkester, der formår at sætte musikkens betydning på dagsordenen gennem en bred vifte af aktiviteter til et forskelligartet publikum i alle aldre. Foruden at dække hele Sjælland med musik er Copenhagen Phil husorkester i Konservatoriets Koncertsal på Frederiksberg (tidl. Radiohuset).

I Copenhagen Phil brænder vi for at gøre en forskel i samfundet. Musik kommunikerer emotionelt og danner fællesskaber i samfundet på tværs af kulturelle, økonomiske, sproglige og religiøse forskelle. Vi ønsker at aktualisere symfoniorkestret og arbejder dynamisk og tidssvarende med institutionen som en kunstnerisk ressource, der på højeste niveau kan påtage sig ansvaret for at bidrage væsentligt til udviklingen af musik- og kulturlivet. Vi ønsker fortsat at være blandt de mest succesfulde symfoniorkestre i Danmark, der giver kulturoplevelser af højeste kvalitet.

Copenhagen Phil er en selvejende institution, der årligt modtager tilskud fra Kulturministeriet, som suppleres af indtægter fra Tivoli, fonde, kommuner og billetsalg. Fire-fem måneder om året spiller orkestret i Tivoli og står for planlægningen af den klassiske musik i Haven. Institutionen har en bestyrelse bestående af 10 medlemmer, hvor formanden er udpeget af Kulturministeren.

Stillingen: 30 timers fastansættelse med mulighed for 37 timer
Arbejdssted: Rosenørns Allé 22, 5. sal, 1970 Frederiksberg
Tiltrædelse: 1. april 2021 eller snarest muligt
Løn: efter kvalifikationer
Ansøgningsfrist: 1. marts 2021 kl. 16
Samtaler: 1. runde 5. marts 2021 og 2. runde 9. marts 2021

For yderligere information og spørgsmål kontakt outreach-producent Karl Bjerre Skibsted på tlf. 4254 6416 eller mail kbs@copenhagenphil.dk