Arminox A/S

Sælger til Internationalt salg

Arminox A/S Viborg

Indrykket 

For english version, click here

Arminox A/S søger til en nyoprettet stilling en sælger med erfaring i internationalt salg og flair for relations baseret kontakt. I tæt samarbejde med direktøren og salgs teamet, vil du få medansvaret for at opsøge - og sælge rustfrit armeringsstål - til alt fra små til store infrastruktur projekter i hele verden. Herudover vil du få ansvaret for opsøgende salg til nye kunder primært i Europa.

Med base på kontoret i Mønsted ved Viborg søger vi en profil med:

  • Mere end 2-7 års erfaring med salg
  • Erfaring med projekt salg samt rådgiver kontakt
  • Kendskab til håndtering af internationale kontrakter
  • Kendskab til teknisk salg vil være en fordel
  • Engelsk, på højt skrift-, tale- og forhandlingsniveau
  • Tysk og fransk vil være en fordel
  • Trives med mange rejsedage 50+

ARMINOX® er en af verdens førende leverandører af rustfrit armeringsstål til brug for bygge- og anlægsbranchen over hele verden. Vores styrke ligger ikke blot i stålet, men især i vores store erfaring og knowhow, omkring rustfri armeringsstålprodukter.

Vi kender derfor alt til betydningen af gode og langvarige partnerskaber med vores kunder, samt behovet for førsteklasses materialevalg.

ARMINOX® er certificeret i henhold til anerkendte internationale produktstandarder og ARMINOX® rustfrit armeringsstål kan anvendes til nybyggeri og renoveringsopgaver i aggressivt miljø, hvor der erfaringsmæssigt vil opstå skader på betonkonstruktioner.

ARMINOX® var internationalt blandt de første til at udvikle rustfrit stålarmering. Vore produkter og knowhow er i konstant udvikling, blandt andet gennem samarbejde med nationale og internationale forskningsinstitutioner, rådgivende ingeniører og stålproducenter.

Lyder ovenstående som noget for dig, bedes du sende din ansøgning via nedenstående ansøgningslink. Du er også velkommen til at ringe på +45 6195 7770 hvis der er spørgsmål til jobbet.

Der er ingen ansøgningsfrist, da stillingen bliver besat når vi har den rigtige kandidat, tiltrædelse efter aftale.