Red Hat

Dansktalende vejledere

Red Hat

Indrykket 

Hver dag arbejder vi på at forbedre kundeoplevelsen. Har du lyst til at hjælpe os? Vi ønsker at være en perfekt arbejdsplads for folk, der er på udkig efter en spændende karriere inden for vores voksende markedsområder. Red Hat Holdings Limited er konstant på udkig efter nye talenter.

Om selskabet:

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder, behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Vi kan tilbyde branchens bedste lønsystem.

Vi har brug for flere mediums, clairvoyante, mennesker med åndelig bevidsthed og folk som ønsker at underholde på et voksent niveau. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Om arbejdet:

Arbejdet kan let udføres hjemmefra. Du er velkommen til at arbejde så meget som du kan og vil, eller du kan kombinere arbejde med studier, deltidsjob eller andet.

Vi tilbyder dig en grundløn og en timeløn baseret på taletid. Fra starten deltager du også i et bonussystem, hvor du får en højere timeløn, jo mere taletid får du.

Om dig:

Du er min. 18 år gammel. Du skal være i stand til at arbejde uforstyrret. Du kan arbejde mindst 50 timer om måneden, heraf 10 timer om natten. Det er et krav, at du taler sproget flydende.

Hvis dette lyder interessant, er du hjertelig velkommen til at sende en ansøgning til vores rekrutterer via e-mail til hr.dk@redhatholdings.com.

Besøg vores hjemmeside for mere information; www.redhatholdings.com.