Sæt opmålingen og projektled din egen fremtidige udvikling som landmålingstekniker

Kan du mærke begejstringen ved udsigten til at tage det fulde ansvar for dine projekter, hvor du som landmålingstekniker er med fra start til slut? Så tør vi godt sige, at du er kommet til det rette sted. Du vil indgå i et mindre team, hvorfor du kan forvente et stort ansvar fra dag ét. Forvent samtidig en afvekslende hverdag, hvor du vil arbejde med flere forskelligartede anlægsprojekter. Projekterne fordeler sig på vores pladser i Storkøbenhavn og du vil have base på vores kontor i Gilleleje eller i Glostrup. Du bestemmer!

Som landmålingstekniker hos Entreprenørfirmaet Nordkysten, får du fuldt ansvar for projekterne. Og her mener vi selvfølgelig fra planlægning af opmåling og registrering, indmåling, databehandling og aflevering af data til kunderne. Du har derfor en stor kontaktflade og håndterer dialogen med formænd, projektledere og bygherre.

Som landmålingstekniker gør du en forskel inden for de første 6-12 måneder, når du:

  • Tager ansvar og styring for egne anlægsprojekter fra start til slut. Mængden af sideløbende projektet varierer afhængig af størrelse og kompleksitet. Du er derfor både ude på pladsen til indmåling og opmåling – og hjemme på kontoret til behandling af data og kvalitetssikring.
  • Varetag og værn om den gode og konstruktive dialog med projektets projektleder, formand og bygherre. Du sikrer en tilfreds bygherre ved at aflevere beskrivelser/dokumenter af høj kvalitet inden for den aftalte tid.
  • Etablér gode relationer i Nordkysten – både internt og eksternt. Du er positiv og imødekommende og bidrager til det gode samarbejde. Du fungerer som sparringspartner på landmålingsdelen.
  • Vær med til at sætte retningen for udviklingen i Nordkysten, med at udvikle 3D-maskinstyring, så vi fremadrettet kan varetage egne data fra maskinstyringsopgaver. Er din rygsæk endnu ikke spækket med praktisk erfaring, vil du bruge de første par år på at dygtiggøre dig i rollen som landmålingstekniker.

Vi er nysgerrige på, hvad du har med dig i bagagen, men vi forestiller os at..

… Du har en relevant uddannelse som landmålingstekniker eller lign. Du har slået dine folder i marken og har fuldstændig styr på indmåling af fikspunkter. Din rygsæk indeholder desuden erfaring med registrering og afsætning, ligesom at du også kan nikke genkendende til erfaring med Dandas, DSFL, GIS og Autocad. Vi rammer dig desuden med tillægsord som detaljeorienteret, selvstændig, tillidsskabende og serviceminded.

Du bliver en del af ...

Entreprenørfirmaet Nordkysten, er en familieejet virksomhed, der opererer regionalt og udfører små og store forsynings- og anlægsydelser for både offentlige og private bygherrer. Vi arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger samt etablering af fibernet i Nordsjælland og hovedstadsområdet – vores kompetencer spænder vidt. Vi går ikke på kompromis og leverer kvalitet og løsninger indenfor vores specialiserede kompetencer.

Du vil opleve en arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet.

Vi spiller hinanden bedre som kolleger og efterlever værdierne i hverdagen:

Troværdighed – vi leverer et godt produkt og en god proces. Kunder og kolleger kan regne med os.

Ansvarlighed – vi tager ansvar for opgaven, miljøet, kunden og kollegaen.

Samarbejde – vi hylder sammenhold og deler viden for at sikre det bedste resultat.

Løsningsorienteret – vi går efter den bedste løsning for vores kunder og for Nordkysten.

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, via nedenstående ansøgningslink. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR-Partner Sarah Bykær på 2321 3927.

Om Nordkysten

Entreprenørfirmaet Nordkysten udfører anlægsprojekter for både offentlige og private bygherrer. Vores kompetenceområder spænder bredt, og vi arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger. Nordkysten udfører også drift og vedligehold af grønne arealer og bygninger for en række offentlige og private kunder.

Opgaverne løses for kunder og samarbejdspartnere i store dele af det østlige Danmark. Virksomhedens nøgleressourcer er dygtige og kompetente medarbejdere i kombination med moderne metoder, maskiner og andet entreprenørudstyr. Vi er en ISO 9001-certificeret virksomhed inden for kvalitetsstyring og lægger stor vægt på kvalitet og miljørigtige løsninger samt en god og konstruktiv dialog med alle parter under hele udførelsesperioden. Vi lægger vægt på en god proces, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger.

Vi sikrer derved en gnidningsfri dagligdag, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger uden afbrydelser og forsinkelser. Denne smidighed og fleksibilitet i samarbejdet med vores kunder betyder i sidste ende tryghed og god økonomi for alle.

Du kan læse mere på www.nordkysten.dk.