Saxe Hansen A/S

Programmør søges

Saxe Hansen A/S Langå

Indrykket 

Ønsker du en fleksibel, alsidig og udviklende arbejdsdag, hvor din viden og kompetencer indenfor robotter og maskinanlæg udfordres?

Vi er en sammentømret maskinbyggerafdeling i SAXE Group. Vi udvider løbende med nye forretningsområder og kan således tilbyde gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

I øjeblikket har vi brug for en programmør med baggrund som industrielektriker, automationstekniker, automationsteknolog, ingeniør el.lign., der ønsker en afvekslende arbejdsdag med tæt kontakt til både kunder, kollegaer og leverandører.

OM JOBBET

Vores produkter er overvejende PUR-anlæg (polyurethan-anlæg) til møbel-, hvidevare- og bygningsindustrien, samt robotceller til plastforarbejdende virksomheder. Vores anlæg bliver fremstillet fra bunden i vores afdeling. Vi sælger anlæg i hele verdenen, men primært koncentreret i Europa.

Anlæggene vi leverer er komplekse, men mindre anlæg og vi arbejder med SIEMENS TIA-platform. Derfor er det en forudsætning, at du har kendskab til denne platform og er robust i C#.

Du har stor interesse for udvikling, design og vedligehold af automations- og produktions-løsninger og besidder en del års praktisk erfaring indenfor elektriske konstruktioner af maskiner. Kendskab til Maskindirektivet og standarder indenfor maskinsikkerhed er ønskeligt.

Som programmør skal du stå for software og idriftsættelse af anlæg, herunder programmering af bl.a. robotter, PLC, Servo, HMI, i samarbejde med vores mekaniske og elektriske konstruktionsafdeling og tekniske chef.

Du er struktureret i dit arbejde, interesserer dig for udvikling og har gerne en del års erfaring med programmering af automationsudstyr. Du vil stå for programmeringen af anlæg og deltage ved indkøring, test og installation.

I forbindelse med projektering og aflevering af projekterne vil der i et vist omfang forekomme udlandsrejser. Du skal således beherske dansk og engelsk i skrift og tale, samt have en god generel IT-forståelse. Vi forventer, at du er fleksibel ift. arbejdstider.

Arbejdet vil primært foregå i vores maskinbyggerafdeling i Laurbjerg nær Randers.

PERSONLIGE EGENSKABER

Du har øje for detaljer og er i stand til at skabe dig overblik for opgaverne som sikrer, at vores anlæg bliver indkørt og afleveret med tilfredshed for kunden.

Du arbejder struktureret, selvstændigt og kan håndtere til tider pressede situationer. Vi lægger vægt på, at du afleverer tingene i ordentlig stand.

VI TILBYDER

Du får ansvar og udfordringer i en afdeling, hvor alle nyder det uformelle miljø med højt til loftet og plads til god humor. For den rette person vil der være rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.  Selvfølgelig får du fleksible arbejdstider efter aftale. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Send din ansøgning og dit CV via linket nedenfor.

For yderligere information kontakt:

Tommy Lauridsen (Direktør): Mail: tgl@saxe.group.com, telefon: +45 4027 5473

Ulrik Gert Nielsen (CEO): Mail: ugn@saxe-group.com, telefon: +45 2399 8296

Vi ser frem til at høre fra dig.