N.T. Murerforretning ApS

Murersvende

N.T. Murerforretning ApS Tinglev

Indrykket 

N.T. Murerforretning søger MURERSVENDE til vores team af i forvejen murersvende & murerlærlinge – derudover vil du få over 40 kollegaer, udover Murersvende og Murerlærlinge også Tømrersvende & Tømrerlærlinge, Bygningskonstruktør og diverse kontorpersonale hos N.T. Gruppen.

N.T. Murerforretning er en seriøs virksomhed, der leverer alle former for opgaver indenfor murerfaget. Vi udfører, blot som eksempel - udskiftning af gulvklinker, støbearbejde, pudsearbejde, opmuring af ytong og mursten, vandskuring samt opførelse af nye huse og tilbygninger. Du vil derfor med et job som murer hos os kunne forvente at komme rundt omkring hele paletten af murerfagets arbejdsopgaver. Du vil følge dine egne opgaver fra start til slut. Vi har fokus på det gode håndværk i tæt forening med god service direkte til vores slutkunder. Vores slutkunder er en god blanding af private personer, virksomheder og institutioner.

Vi forventer at du er udlært murersvend med erfaring fra lignende stilling, at du kan arbejde både selvstændigt men også sammen med øvrige håndværkere i forskellige teams. Vi antager, at det er helt naturligt, at man brænder for sit fag, og at dette kommer til udtryk i den personlige energi og arbejdsglæde samt mødestabilitet. Du har kørekort til minimum almindelig bil. Du kan tale samt forstå dansk.

Et job som murersvend hos N.T. Murerforretning vil for dig betyde – Et fast job med 37 timers arbejdsuge i Sønderjylland. Løn efter kvalifikationer, hvor det fra vores side er en selvfølge, at alle overenskomstmæssige krav er overholdt for såvel SH, pension og feriepenge osv. Vi vægter det sociale sammenhold og arbejdsmiljø meget højt – og så snart corona tillader det, vil vi genoptage alle vores sociale tiltag, herunder: Hver fredag får vi rundstykker til vores pause, løbende sociale uforpligtende arrangementer – Du vil få mange kollegaer, der sammen fungerer i et godt arbejdsmiljø og socialt netværk, hvor der socialt prioriteres en fyraftensøl og hvor kollegaer imellem fejrer fødselsdage i form af Fredags Fyraftens Kage og en Fyraftens øl. Der er årlige sociale arrangementer, hvor vi sammen ses uformelt og skaber gode minder og relationer sammen.

Spørgsmål til jobbet kan rettes til Vivi eller Nick på Tlf. 74 67 68 42, eller på mail mail@ntts.dk. Du kan læse mere om os her www.NTTS.dk og her www.facebook.com/ntmurerforretning/.

Send din ansøgning, CV og nogle ord om dig selv via linket nedenfor. Opstart vil være efter aftale med den rette kandidat. Ansøgningsfrist: Der gennemlæses løbende ansøgninger samt indkaldes til samtaler, Så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.