Copenhagen Phil

Lønmedarbejder/bogholder (deltid) til Copenhagen Phil – hele Sjællands symfoniorkester

Copenhagen Phil Frederiksberg

Indrykket 

Symfoniorkestret Copenhagen Phil søger en skarp, robust og engageret lønmedarbejder/bogholder (deltid) til at varetage alle løndele for orkestrets musikere og administration. Forudgående erfaring med lønsystemet Visma/Bluegarden er en betydelig fordel. Vores nye kollega skal kunne bevare overblikket, når boldene i luften er mange. Du skal derudover arbejde løsningsorienteret og selvstændigt i en omskiftelig hverdag.

Arbejdsopgaverne består af:

  • Lønbogholderi for alle Copenhagen Phils omtrent 80 medarbejdere, hvoraf ca. 65 er musikere med varierende løntillæg
  • Levere løn- og bogføringsbilag til vores eksterne økonomifunktion (Financial Outsourcing)
  • Endvidere alle lønrelaterede opgaver lige fra oprettelse af medarbejdere til udbetaling af løn, søgning af refusion etc.

Dertil er det en fordel, hvis vores nye medarbejder kan forstå at læse en overenskomst, er detajleorienteret og struktureret.

Medarbejderen refererer til musikchefen, men i det daglige er det orkesterchefen og produktionschefen, som vil være de primære opdragsgivere. Orkestrets produktionsledere leverer løbende information om musikernes løn og ansættelsesforhold.

Vi tilbyder en dynamisk og spændende arbejdsplads med engagerede kollegaer, der alle brænder for kultur og for at udbrede kendskabet til den klassiske musik til publikum i alle aldersgrupper. Vi stiller computer og mobiltelefon til rådighed og har til huse i et inspirerende miljø på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium på Frederiksberg.

Vedr. spørgsmål til stillingen kontakt venligst Musikchef Peter Lodahl: pl@copenhagenphil.dk.

ANSÆTTELSESSTART: Snarest
ARBEJDSTID: Deltid
SAMTALER: Medio februar
LØN: Efter aftale
ARBEJDSPLADS: Copenhagen Phil, Rosenørns Allé 22, 5., 1970 Frederiksberg C
ANSØGNINGSFRIST: 1. februar 2021


Om Copenhagen Phil

Copenhagen Phil – hele Sjællands symfoniorkester er kendt og anerkendt for at være blandt de mest innovative symfoniorkestre i Europa. Et symfoniorkester, der formår at sætte musikkens betydning på dagsordenen gennem en bred vifte af aktiviteter til et forskelligartet publikum i alle aldre. Foruden at dække hele Sjælland med musik er Copenhagen Phil husorkester i Konservatoriets Koncertsal på Frederiksberg (tidl. Radiohuset).

I Copenhagen Phil brænder vi for at gøre en forskel i samfundet. Musik kommunikerer emotionelt og danner fællesskaber i samfundet på tværs af kulturelle, økonomiske, sproglige og religiøse forskelle. Vi ønsker at aktualisere symfoniorkestret og arbejder dynamisk og tidssvarende med institutionen som en kunstnerisk ressource, der på højeste niveau kan påtage sig ansvaret for at bidrage væsentligt til udviklingen af musik- og kulturlivet. Vi ønsker fortsat at være blandt de mest succesfulde symfoniorkestre i Danmark, der giver kulturoplevelser af højeste kvalitet.

Copenhagen Phil er en selvejende institution, der årligt modtager tilskud fra Kulturministeriet, som suppleres af indtægter fra Tivoli, fonde, kommuner og billetsalg. Fire-fem måneder om året spiller orkestret i Tivoli og står for planlægningen af den klassiske musik i Haven. Institutionen har en bestyrelse bestående af 10 medlemmer, hvor formanden er udpeget af Kulturministeren.