VKCONSULTING

Lønbogholder

VKCONSULTING søger for KEN Hygiene Systems Broby

Indrykket 

Brænder du for at arbejde med lønkørsel, og har du erfaring med lønsystemet PM Lessor? Så har du her muligheden for at blive en del af en moderne og innovativ virksomhed, der samtidig vægter gamle dyder som ordentlighed og omhu højt.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling med opstart hurtigst mulig.

Jobbet:

Som lønbogholder hos KEN får du en særdeles selvstændig stilling, men naturligvis dedikerede og erfarne kolleger, der vil hjælpe dig med oplæring og en god indkøring i opgaverne.

Dit primære område vil være lønadministration for ca. 75 funktionærer, 85 timelønnede samt 40 timelønnede udekørende teknikere/montører på funktionærlignende vilkår. Virksomheden følger Industriens Overenskomst. Derudover vil du få andre HR-relaterede opgaver som indberetning, planlægning, lønrefusion m.m.

Vi forventer:

Det er et krav, at du har god erfaring med lønbogholderi, og vi ser helst, at du er rutineret i systemet PM Lessor. Har du kendskab til systemet IFS eller andre ERP-systemer, er det en stor fordel. Vi forventer, at du har erfaring med Excel og Office-pakken og kendskab til overenskomstmæssige lønforhold under DI.

Du har en regnskabsfagligt god forståelse og er fagligt kompetent. Du er stolt af dit fag og trives med at arbejde under deadlines, som du motiveres af at overholde hver gang.

Din person:

Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du arbejder selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende. Som person er du empatisk og bidrager med personlig og faglig interesse i dine omgivelser.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af en økonomiafdeling i en spændende og velkonsolideret virksomhed, der er førende på det skandinaviske marked og desuden eksporterer til hele verden. Miljøet hos KEN er kendetegnet ved en kultur, hvor der lægges vægt på erfaring, udvikling og viden baseret på åben kommunikation og frihed under ansvar. Virksomheden beskæftiger ca. 200 ansatte og har flere afdelinger i udlandet.

Løn efter kvalifikationer.

Virksomheden:

KEN HYGIENE SYSTEMS’ løsninger leverer og overholder de strengeste hygiejnekrav på markedet. Det kan vi, fordi vi tager menneskers helbred meget seriøst, og fordi vi ved, at vi er med til at gøre en forskel hver dag i Danmark og internationalt.

Hvad der startede med produktion af industriopvaskemaskiner i starten af 1940’erne har siden udviklet sig til de mest innovative løsninger inden for desinfektion og hygiejne til mange forskellige industrier. Det er ikke kommet af sig selv, men med et stærkt fokus på innovation, kreativitet og en drivkraft til at ville levere banebrydende løsninger på markedet, hvor robotteknologi indgår som en del af vores løsninger.

Med 200 medarbejdere under samme tag, ser vi os selv som en stor familie, hvor alle medlemmers individuelle personligheder og faglige kompetencer sættes i spil, så vi sammen kan vokse og udvikle os, og hver især bidrage til virksomhedens fortsatte vækst.

Se mere på www.ken.dk.

Din ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send et cv og en kort ansøgning til vkconsulting@vkaren.dk, mrk. ”Lønbogholder”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Marianne Rishede alle hverdage på 7015 2010.


VKCONSULTING er en del af VKAREN.DK og tilbyder rekruttering, search & select, test, outplacement og payrolling. Vi er et danskejet vikar- og rekrutteringsbureau med 17 års erfaring i markedet. Vi løser opgaver på alle organisatoriske niveauer, anvender effektive matchprocesser og tilbyder et bredt udbud af kompetencer. Med afsæt i vores kunders ønsker og behov er vores mål at sikre varige og succesfulde ansættelser. Se mere www.vkconsulting.dk.