Panorama Consult

Udadvendt og effektiv sekretær søges til almen praksis i Aarhus

Panorama Consult søger for Allé Lægerne

Indrykket 

Allé Lægerne er en større, yngre og aktiv lægepraksis midt i Aarhus C med ca. 15.000 patienter.

Denne praksis er et kompagniskab imellem to læger, hvor der er ansat yderligere 4 læger, 2 uddannelseslæger, 3 sygeplejersker samt 6 sekretærer, hvor du vil blive den 7. Her er der således rigtig god mulighed for at få kolleger og faglig sparring.

I denne praksis er der i høj grad fokus på trivsel for patienterne såvel som de ansatte samt høj faglighed igennem både uddannelse og faglig sparring. Her bliver der gjort meget for, at fællesskabet fungerer, hvor alle er vigtige og bidrager til den fælles trivsel og gode stemning.

Hvis du har erfaring som lægesekretær, gerne fra almen praksis, og du trives i en travl hverdag, hvor du trives med en udadvendt funktion, arbejder selvstændigt og er effektiv, så kan denne stilling være noget for dig.

Du kommer til at arbejde et sted, hvor der bliver brugt meget tid på, at strukturen for din arbejdsdag er på plads, f.eks. ved at du ikke på samme tid både tager telefoner og varetager personlige henvendelser, så du har mulighed for at have fuldt fokus på den opgave eller henvendelse, som du er i gang med.

Dine primære opgaver er følgende:

 • Telefonvisitation og booking af tider
 • Modtagelse af henvendelser ved skranken
 • Kalenderstyring for lægerne og sygeplejerskerne
 • Medicinhåndtering i form af receptfornyelse og kontakt til apotek
 • Administrative opgaver f.eks. at give blodprøvesvar

Dine faglige kompetencer:

 • Erfaring som lægesekretær fra almen praksis vil blive foretrukket
 • Gerne uddannet lægesekretær, farmakonom eller har en anden sundhedsfaglig baggrund
 • Gode IT-kompetencer – du har evt. kendskab til EG Clinea

Dine personlige kompetencer:

 • Du arbejder selvstændigt og struktureret samt får afsluttet dine opgaver
 • Du trives med at varetage henvendelser pr. telefon og i det personlige møde, hvor du har et naturligt fokus på balancen mellem effektivitet og imødekommenhed
 • Du har et godt overblik og er god til at prioritere
 • Du er udadvendt, social og god til at tale med alle, hvilket betyder, at du har fokus på at få tingene til at fungere og hjælper til, hvor der er behov for det

Allé Lægerne kan tilbyde:

En aktiv arbejdsplads i Aarhus C, hvor der er stort fokus på fællesskab, samarbejde og høj faglighed, hvor alle involveres og bidrager.

Gode arbejdstider i dagtimerne ca. 35-37 timer pr. uge. Løn efter overenskomst. Se eventuelt www.allelaegerne.dk.

Hvis stillingen har din interesse, og du ønsker at komme i betragtning til jobbet, så send dit CV og din ansøgning til Lise Elkjær på lej@panoramaconsult.dk.

Panorama Consult varetager rekrutteringsprocessen, og alle ansøgninger til eller henvendelser om stillingen bedes sendt hertil. Bemærk at vi indkalder løbende kvalificerede kandidater til samtale, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi har samtidig tid til at vente på den rigtige. Vent således ikke med at søge, da der ikke er en ansøgningsfrist. Vi glæder os til at høre fra dig.