Firstcom Europe A/S

Operationel stærk Økonomichef til dansk B2B-televirksomhed

Firstcom Europe A/S Søborg

Indrykket 

Vil du være en del af en spændende televirksomhed, i fortsat forandring og vækst, med ansvar for økonomiafdelingen og HR?

Og kan du se dig selv som en vigtig sparringspartner for vores Managing Director gennem brug af din oprigtige interesse og ”hands-on”-involvering i hele virksomheden?

Vi er 40 dedikerede ansatte fordelt på 4 kontorer rundt i landet.

Vi er i Danmark i gang med en spændende rejse, hvor det for vores økonomifunktion i høj grad har betydet, at den er blevet forretningsstøttende og har fået en central rolle i udviklingen af forretningen. Du bliver ansvarlig for at lede, inspirere og deltage i fortsættelsen af den gode udvikling af vores økonomi- og HR-afdeling.

Vi har en række spændende projekter på vores roadmap, hvor du sammen med vores dygtige IT-folk og ledelsen bliver medansvarlig for at drive implementering og optimering af vores systemer i hele organisationen med fokus på at være ”on top of” og struktureret, når det gælder rapportering til vores europæiske koncernledelse.

Stillingen drives af dit helhedssyn på forretningen, din udadvendte og nysgerrige personlighed, din glæde ved at skabe trivsel og udvikling i forandring - i stærkt samspil med din aktive deltagelse i de helt praktiske opgaver og din faglighed, som selvfølgelig er på plads.

Og vigtigst af alt:

Fortæl os hvordan du ser dig selv og beskriv i hvilken rolle du kan se dig selv stortrives.

Vi vil høre om din vision for dit arbejdsliv – hvad er dit fokus og hvordan får vi dig til at stortrives?

Hardcore ansvarsområder:

Sammen med de andre medlemmer af ledelsen bliver du ansvarlig for: årsregnskab, budgettering, risikostyring, strategisk udvikling og digital udvikling af vores ERP-systemer samt gruppe- og interne rapporteringer.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfrist er den 1. februar.

Ønsket tiltrædelsesdato: hurtigst muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige person.

Løn i forhold til kvalifikationer.

Send din ansøgning ved at klikke på ansøgningsknappen nederst på siden.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Director på hom@firstcomeurope.dk tlf.: 20 23 99 83.