VKCONSULTING

Bid Manager, Projekt- og udbudsspecialist til Sjælland/Fyn/Trekantområdet

VKCONSULTING søger for DANREN BOGDOL

Indrykket 

VKCONSULTING søger for DANREN BOGDOL, en projekt- og udbudsspecialist. DANREN BOGDOL er en del af den tyske BOGDOL-gruppe, en stærk og professionel samarbejdspartner og en af markedets stærkeste leverandører af rengøring og facility service-løsninger.

For at styrke og udvikle DANREN BOGDOLs position på markedet søger vi en erfaren person, der kan være med til at udvikle forretningen i en tid, hvor god rengøring og hygiejne står højt på dagsordenen. Virksomheden har hovedsæde i Odense og driftskontor i Glostrup. Du har mulighed for at arbejde ud fra begge lokationer eller delvis hjemmefra hvis du bor i Trekantområdet. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med opstart snarest mulig, men vi venter dog gerne på den helt rette profil.

Jobbet:

Du indgår i samspil med engagerede kollegaer på tværs af organisationen og har stor berøring med både salg, beregning og drift. Du bliver blandt andet ansvarlig for den samlede udbudsproces fra prækvalifikationsansøgning over opgavebesigtigelse, beregning, tilbudsudarbejdelse og udarbejdelse/formulering af kvalitets- og konceptbeskrivelse. Endelig skal du sikre overdragelse af opgave og optimal idriftsættelse sammen med dine kollegaer.

Vi ønsker ligeledes, at du kan initiere og drive udviklingstiltag i retning mod eksempelvis FN’s verdensmål, en grøn og bæredygtig omstilling, sociale medier og andre innovative, sociale tiltag, der skaber værdi og fokus på forretningen og menneskene bag DANREN BOGDOL.

Dine arbejdsopgaver:

  • Håndtering af hele udbudsprocessen fra prækvalifikation til kontraktindgåelse
  • Overdragelse, idriftsættelse og mersalg i samarbejde med serviceteamet
  • Konceptudvikling af virksomhedens CSR og bæredygtighed
  • Sikre kontinuerlig markedsdialog, overvågning og konkurrentanalyse

Vi forventer:

Du har erfaring med håndtering af udbudsprocesser på leverandør- eller indkøbssiden. Du har en baggrund som projektleder, planlægger, account manager eller lignende, der gør, at du er talminded og stærk i formuleringen. Det er vigtigt, at du er pragmatisk og forstår vigtigheden af at idriftsætte og sørge for en grundig indkøring af opgaverne sammen med dine kollegaer.

Derudover har du interesse for forretningsudvikling, CSR-tiltag og udvikling generelt, der bidrager til forandring og gør en forskel. Vi ser gerne, at du har arbejdet med markedsovervågning, konkurrentanalyser og kvalitets- og konceptbeskrivelser, men det er ikke et must.

Du kommer sandsynligvis fra en tilsvarende stilling, eller du ønsker en stilling med mere ansvar. Ufravigeligt er det, at du kommer fra rengøringsbranchen eller serviceindustrien generelt. Du har formentlig en mellemlang teknisk og/eller kommerciel uddannelse.

Dine kommunikationsevner er særdeles gode, både mundtligt såvel som skriftligt, og du har en høj grad af sproglig tekstforståelse. Ydermere forventes det, at du har stærke IT-kundskaber, herunder MS Office, særligt Excel og evt. Data-know-how.

Person:

Som person er du analytisk, ambitiøs og besidder et stort drive. Du trives godt i et travlt miljø, hvor du kan jonglere med mange opgaver ad gangen, ligesom du favner udfordringer og har fingeren på pulsen. Det er vigtigt, at du har fokus på detaljen, er procesorienteret, skarp i beregningen og velformuleret. Du er vedholdende og opsøgende og forstår, at din succes skabes i samarbejde med dine kolleger. Du har overblik, er proaktiv i din tilgang til opgaver og mennesker omkring dig og kan navigere i en omskiftelig hverdag, hvor dine kompetencer inden for både salg, udbudsprocesser og konceptudvikling kommer i spil.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en stilling med varierende arbejdsopgaver i en spændende og dynamisk virksomhed, hvor der er travlhed, højt til loftet og plads til et godt grin. Du får mulighed for både personlig og faglig udvikling, og DANREN BOGDOL understøtter gerne med uddannelse. Med din stilling følger ansvar, handlefrihed og indflydelse i en flad organisation med god sparring og korte veje til beslutning. Lønnen forhandles individuelt efter kvalifikationer. Der tilbydes firmabil på hvide plader.

Din ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send CV og ansøgning til vkconsulting@vkaren.dk, mrk. ”Bid manager, Projekt- og udbudsspecialist”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.


Om virksomheden:
Danren Bogdol et af markedets mest velanskrevne leverandører af rengøring og facility service-løsninger til virksomheder inden for mange forskellige brancher. Virksomheden har 550 ansatte, er landsdækkende og har hovedsæde i Odense samt et driftskontor i Glostrup. I samarbejdet med Danren Bogdol er man sikker på, at der lægges betydelige kræfter ind på at løse alle opgaver så effektivt som muligt, men samtidig med hjertet på rette sted – både overfor medarbejdere og miljø. ”Vi arbejder konstant på at tilpasse os den konkrete markedssituation og være på forkant med brug at nye teknikker, maskiner og materialer.” Se mere på www.danrenbogdol.dk.

VKAREN.DK & VKCONSULTING er et danskejet vikar- og rekrutteringsbureau med 17 års erfaring i markedet. Vi tilbyder: Vikariater – Rekruttering - Try & Hire - Search & Select - Payrolling – Outplacement – Onsite Service – DISC/MPA. Vi løser opgaver på alle organisatoriske niveauer, anvender effektive matchprocesser og tilbyder et bredt udbud af kompetencer. Med afsæt i vores kunders ønsker og behov er vores mål at sikre varige og succesfulde ansættelser. Du er velkommen til at læse mere om VKAREN.DK på www.vkaren.dk.