Københavns Håndværkerservice

VVS’er søges til kvalitetsbevidst virksomhed

Københavns Håndværkerservice

Indrykket 

Er du uddannet VVS’er, har du kundetække og kan arbejde selvstændigt? Så har du nu muligheden for at blive en del af en kvalitetsbevidst virksomhed, hvor du får alsidige opgaver og frihed.

Velkommen til Københavns Håndværkerservice

Hos Københavns Håndværkerservice får du store udviklingsmuligheder og gode kolleger. Vi er en mellemstor virksomhed, der hver dag servicerer både private kunder og erhverv. Vi er totalleverandør, hvilket betyder, at vi løser opgaver inden for samtlige håndværkerfag, hvilket gør det nemt for kunden, når de skal have noget fikset.

Du løser alle slags opgaver

Du planlægger selvstændigt, og du vil normalt køre i firmabilen fra egen adresse ud til kunden. Ingen opgave er for lille eller for stor, og til hverdag kommer du bl.a. til at:

  • udføre håndværkerarbejde inden for VVS
  • udføre spjældopgaver
  • vejlede kunder

Kombiner din håndværkerbaggrund med dine salgsevner

Du vil hurtigt opleve virksomhedens stærke sammenhold. Alle afdelinger arbejder sammen på kryds og tværs, når der er brug for det. Når du er hos kunden, holder du et vågent øje med deres behov – og kan løbende tildele vores andre afdelinger ordrer. Det samme er tilfældet den anden vej. Derfor skal du være serviceminded og klar til at kommunikere med kunderne, så I sammen kan finde den bedste løsning.

Du tilrettelægger din egen arbejdsdag

Hos os stoler vi på vores medarbejdere, og derfor får du masser af frihed under ansvar. Du får dine egne faste kunder og har kvalitet for øje, når du løser opgaver for dem. Derudover ser vi gerne, at du:

  • er uddannet VVS-montør og er stabil hvad angår fremmøde og tidsaftaler
  • er struktureret
  • er imødekommende og god til at tale med nye mennesker
  • trives med at arbejde selvstændigt og har en god sjat gåpåmod

Med jobbet følger en attraktiv løn og gode ansættelsesvilkår.

Send os din ansøgning og dit CV til Nikolaj Karlsson på nk@kbh-hs.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.