Sygeforsikringen "danmark"

Afdelingschef til Sygeforsikringen "danmark" – hovedkontoret

Sygeforsikringen "danmark" København

Indrykket 

Har du lyst til at arbejde med mennesker, og kan du lide at samarbejde på tværs i en organisation, som servicerer knap halvdelen af den danske befolkning med sygeforsikring, så er du måske "danmark"s nye afdelingschef.

"danmark" er en organisation med 180 engagerede medarbejdere og specialister fordelt på 8 forskellige lokationer rundt om i landet. Vi har mere end 2,6 mio. medlemmer. Det svarer til, at over 44 % af danskerne er medlemmer og medejere af "danmark". Det gør os til Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab.

"danmark" giver tilskud til tandlæge, medicin, briller, fysioterapeut, psykolog og meget mere. "danmark"s medlemmer har desuden mulighed for at supplere med en række tilvalgsforsikringer som f.eks. rejse- og børneforsikringer.

Medlemstilfredsheden og medarbejdertrivslen er i top, og vi er mere end en gang de senere år kåret til det forsikringsselskab i landet, som har det bedste omdømme.

Vil du også være en del af succesen, så søger vi den 1. februar 2021 en afdelingschef til vores forsikringskontor, som befinder sig på hovedkontoret centralt beliggende i København K.

Afdelingen er bemandet med 13 medarbejdere og omfatter indmeldelses-, helbreds- og erstatningskontor. Du skal være en aktiv sparringspartner for medarbejderne i samarbejde med afdelingens stedfortræder, jurist og "danmark"s lægekonsulent.

Vi tilbyder dig en attraktiv, værdibaseret arbejdsplads med faglige udfordringer, gode og familievenlige arbejdstider og et positivt, uhøjtideligt og fagligt engageret miljø.

Derudover tilbyder vi dig:

 • løn og pension, som svarer til dine kvalifikationer og stillingen
 • ekstra gode forhold, når det gælder ferie/fridage
 • adgang til en kantineordning med varieret, spændende og sund mad
 • sundhedsordning og tandforsikring

Stillingen

Som afdelingschef bliver du leder for 13 medarbejdere med reference til "danmark"s administrerende direktør.

Du må gerne have en akademisk baggrund suppleret med praktisk ledelse og gerne erfaring fra forsikringsbranchen. Du skal være indstillet på, at du ud over oplæring i "danmark" skal gennemgå et kort uddannelsesforløb.

Du skal blandt andet være ansvarlig for at

 • udarbejde tariffer i samarbejde med direktionen
 • udarbejde tilskudsmæssige forretningsgange i tæt samarbejde med systemudviklerne
 • samarbejde og holde kontakt med behandlerforeninger/brancheorganisationer
 • fortolke/implementere offentlige overenskomster
 • håndtere regres med andre selskaber
 • afklare forsikringsmæssige spørgsmål
 • hjælpe medarbejderne godt igennem den forestående IDD

Vi forventer, at du

 • er optimistisk og har en positiv tilgang til arbejdet, medarbejdere og kolleger
 • er god til at lytte og give feedback og samtidig ikke bange for at træde i karakter, når der er behov for at udfordre eksisterende arbejdsgange og processer
 • har solide kommunikative evner i skrift og tale og i det daglige handler innovativt, forandrings- og samarbejdsorienteret

Er du interesseret i stillingen?

Synes du, stillingen lyder spændende, og har du de kvalifikationer, vi efterlyser, så send din ansøgning senest den 13. december 2020 via dette link.

Er du interesseret i flere oplysninger om stillingen, kan du læse en uddybende stillings- og personprofil på muusmann.com/stillinger.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Allan Luplau på telefon 33 46 22 24 eller den rekrutterende konsulent fra MUUSMANN, Mia Fruergaard, på telefon 21 29 70 79.

Se mere om Sygeforsikringen "danmark" på sygeforsikring.dk.