Innovation Living A/S

Supply Chain elev - disponering og et stærkt bindeled til vores leverandører

Innovation Living A/S Randers

Indrykket 

Kunne du tænke dig at tage din elevuddannelse hos én af verdens førende producenter af multifunktionelle møbler med speciale i sovesofaer? Er du klar til at udvikle dig og være med til at tage ansvar i en virksomhed i vækst? Lyder det som noget for dig? Vi har masser af spændende og varierede opgaver, der venter på vores nye elev.

Innovation Living™ er en af verdens førende producenter af multifunktionelle møbler med speciale i sovesofaer. Med udgangspunkt i de stolte, danske designtraditioner sammensætter vi hvert år nye kollektioner, som afsættes gennem vores mere end 1500 forhandlere i 86 lande. Vi er 400 medarbejdere fordelt i Danmark, USA, Ukraine og Kina. Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Randers.

Som Supply Chain elev hos Innovation Living™ sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både fagligt og personligt. Her gennemgår du en uddannelse, der strækker sig over to år, samtidig med at du får praktisk erfaring. I løbet af din uddannelse vil du alt efter din udvikling og kompetencer, få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder, hvor du indgår på lige fod med dine øvrige kollegaer.

En del af et stærkt team

Du vil blive tilknyttet vores Supply Chain afdeling, hvor du vil blive en del af et stærkt team på 4 medarbejdere. For at du får den bedst mulige start, vil du komme igennem vores introprogram. Det er en god mulighed for at lære virksomheden og alle dine nye kollegaer at kende, som glæder sig til, du starter. Du vil få en mentor, som vil have fokus på din udvikling og vejlede dig, når behovet opstår.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Disponering
  • Leverandørkontakt, primært med vores kollegaer i Kina og Ukraine
  • Vedligehold af stamdata, herunder indhentning og registrering af produktdata
  • Forskellige administrative opgaver i Supply Chain-afdelingen

For at komme i betragtning som Supply Chain elev har du:

  • Gode engelskkundskaber i både skrift og tale
  • Struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver
  • Lyst til at få en international kontaktflade
  • Afsluttet adgangsgivende ungdomsuddannelse
  • Kendskab til Outlook, Microsoft Word og Excel
  • Gode samarbejdsevner, men kan også arbejde selvstændigt

Ansættelsesforhold

Der indgås en 2-årig uddannelsesaftale med en 37 timers arbejdsuge. Hvis det lyder som noget for dig, så skynd dig at sende din ansøgning, CV og eksamenspapirer via knappen ”søg jobbet online”. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte: Marianne Vinther, Supply Chain Team manager, på tlf.: 4080 2428.

Opstart: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 07.12.20

Læs mere om Innovation Living™ på vores hjemmeside www.innovationliving.com