Hvidberg A/S

Regnskabselev

Hvidberg A/S Struer

Indrykket 

Drømmer du om et spændende arbejde i en virksomhed i rivende udvikling. Hvidberg A/S søger hurtigst muligt en kontorelev, der har lyst til at tage del i de mange alsidige daglige opgaver i en økonomiafdeling.

Hvad skal du kunne for at blive elev?

For at blive elev hos Hvidberg A/S skal du have bestået en EUX – kontor, HHX eller STX/EUS som kvalificerer dig til at starte på elevuddannelsen indenfor økonomi og regnskab. Alternativt har du en STX, HTX eller HF suppleret med et 5-ugers EUS-forløb. Som person er det væsentligt at du:

 • Har flair for Excel, tal og IT
 • Er engageret, positiv og tillidsvækkende
 • Kan arbejde selvstændigt, men også i team
 • Tager medansvar for egen læring og vise gåpåmod
 • Trives i at arbejde i et travlt miljø
 • Er struktureret og kvalitetsbevidst
 • Men det vigtigste er, at du brænder for at blive elev

Arbejdsområder:

Som elev hos Hvidberg A/S vil du få en lærerig og alsidig hverdag, hvor du skifter mellem skoleophold og en bred vifte af varierende opgaver i økonomiafdelingen. Du vil indenfor økonomi og regnskab kunne se frem til at prøve kræfter med opgaver, som:

 • Debitorbogholderi: Oprettelse af debitorer, fakturering, bogføring
 • Kreditorbogholderi: Registrering/bogføring af fakturaer, betalinger, afstemninger
 • Finansbogholderi: Kassedifferencer, bankafstemninger, diverse afregninger
 • Projektregnskab: Oprettelse af projekter, bogføring og afstemninger
 • Aktiv del i vores måneds- og årsafslutningsproces
 • Assistance med lønbogholderiopgaver, såsom afstemning og lønrefusioner

Hos Hvidberg A/S får du en målrettet og professionel 2-årig elevuddannelse, som giver dig kompetencer, du kan gøre brug af resten af livet, da du kommer igennem alle væsentlige områder i økonomiafdelingen. Derudover har du mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt i en stærk virksomhed.

Gør karriere i en spændende virksomhed

Med en elevuddannelse hos Hvidberg A/S, får du en unik mulighed for at blive del af en virksomhed med masser af muligheder. Vi nedbryder ejendomme, knuser materialer, transporterer gods og sælger varer fra vores nye Recycling-afdeling. Vi har en meget uformel omgangstone og vi har i stor grad plads til humor og grin i hverdagen. Har du lyst til at blive vores nye kollega, så skynd dig at sende din ansøgning vedlagt CV til os. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte økonomichef, Claus Alstrup Jensen.

Arbejdstid:

Fuldtid.

Ansøgning:

Send din ansøgning via nedenstående knap "Søg jobbet online".

Tiltrædelsesdato:

Hurtigst muligt.


Om Hvidberg A/S

Nedbrydningsfirmaet Hvidberg har over 40 års erfaring med alle former for nedbrydningsopgaver i hele Danmark. Vi er eksperter, når det gælder totalnedbrydning, indvendig nedbrydning, knusning, genanvendelse og transport af nedbrudte materialer. Vi råder over en stor maskinpark, veluddannede nedbrydningseksperter og et veldokumenteret projektforløb, der skaber merværdi for vores kunder. Du vil blive en del af en virksomhed, som ekspanderer og konstant udvikles. Vi er i dag 60 medarbejdere, og vi forventer massiv vækst over de kommende år. Dertil er vi i gang med etablering af nyt domicil, som forventes færdigt inden for de næste par år, med en miljøplads til håndtering af byggeaffald, der lever op til de højeste standarder inden for branchen med hensyn til miljø og recycling. Vores kunder findes både i det private og i det offentlige inden for bl.a. ingeniør- og byggebranchen samt hos arkitekter, og vi varetager projekter i alle størrelse.
Læs mere på: www.hvidbergas.dk.