Jobindex – søger for Ingeman Fischer ApS
Ingeman Fischer ApS
 

Konstruktionsingeniør til alverdens konstruktioner i Storkøbenhavn

Har du lyst til at:

 • arbejde med både simple og komplicerede sager i tæt samspil med et stærkt teknisk team, der er alt andet end firkantede, når det gælder byggeri?
 • gøre succes i et firma med 16 kolleger og få stor indflydelse på morgendagens byggeprojekter?
 • bruge dit fag både ude på byggepladsen og bag skærmen på kontoret?

  ”Der er mange ting, der får det til at gå op i en højere enhed her hos os. Men noget af det er både professionalismen og dynamikken på kontoret. Det vil du helt sikkert opleve. Og så får du et stort ansvar, og et job du i høj grad selv kan forme,” fortæller direktør og ingeniør Lasse Ingeman.

Velkommen

Hos Ingeman Fischer hjælper vi private og professionelle trygt igennem alle typer af bygge- og boligprojekter. Vi er vant til at hjælpe i alle aspekter af byggeriet, lige fra tilstandsvurderinger, bygningsrapporter til totalrådgivning indenfor byggeprojekter. Vi er et team af arkitekter, konstruktører og ingeniører, som håndterer alle byggeriets faser – fra første skitse til færdigt produkt.

En alsidig hverdag som du også selv former

Du bliver en del af et 3-mandsteam, som du sparrer og videndeler med, men du får også en meget selvstændig rolle, hvor du beskæftiger dig med en lang række opgaver inden for dit fag – lige fra simple statiske beregninger til større og komplekse konstruktioner. Din hverdag kommer til at bestå af at udføre tekniske konstruktioner samt besøge kunder og byggepladser med henblik på forventningsafstemning, byggetilsyn m.m.

  ”Vi er i rigtig god vækst, og det er derfor naturligt, at du på sigt måske kan blive teamleder eller noget lignende. Vi har i hvert fald en plan om, at der skal være dobbelt så mange i dit team på den længere bane.” – Lasse.

Gazelle 2 – og måske 3 – år i træk

Vi går og venter på at få Gazelle-prisen for 3. år i træk. Og en af årsagerne til vores succes er, at vi er meget agile. Og så er vi meget ærekære med det vi laver og gode til at inddrage kunderne og forstå deres specifikke behov. Vi har derfor også travlt, men pauserne bliver brugt på at lade op ved at gå en tur på Sønder Boulevard, spille et slag skak i kælderen eller nyde en god kop kaffe.

Mød teamet bag

  ”Vi passer bestemt ikke i nogen kasse, og du får en hverdag i et professionelt men ungdommeligt team med en humoristisk jargon.” – Lasse.

Erfaren kollega med pragmatisk tilgang

 • Du er uddannet bygningsingeniør, speciale i konstruktioner – men det vigtigste er, at du har minimum et par års erfaring fra en lignende stilling – gerne inden for husbyggeri.
 • Din erfaring gør dig i stand til at have selvstændig kundekontakt.
 • Du behersker programmer som eksempelvis Revit og StruSoft.
 • Som person tager du ansvar, og du er løsningsorienteret og pragmatisk.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent Jeppe Secher hos Jobindex på 7245 9106. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 10. december 2020 via nedenstående link. Vi afvikler løbende samtaler og tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Jeppe Secher
IT-Rekrutteringskonsulent
Jeppe Secher
Telefon
+45 7245 9106
Jobindex – Find din jobglæde