Linkogas A.m.b.A.

Maskinmester med el-teknisk baggrund

Linkogas A.m.b.A. Lintrup

Indrykket 

Til produktion af grøn energi søger et af Danmarks største landmandsejede biogasanlæg en ansvarsbevidst og selvstændig driftsassistent, der med reference til den daglige ledelse kan støtte den daglige drift af anlægget. Du skal arbejde med i hele produktionsprocessen og være med til at sikre en optimal, kontinuerlig og sikker produktion af klimavenlig bionaturgas og el på anlægget.

Du er maskinmester eller lignende med el-teknisk baggrund og gerne solid erfaring med el-arbejde. For stillingen gælder også det, at man har solide personlige egenskaber og kan arbejde selvstændigt og i hold samt indgå i vagtordning. Vedr. vagtordning er det en fordel at bo indenfor 30 km. Det er en fordel at kunne begå sig på engelsk.

Kvalifikationer:

Du skal være uddannet maskinmester eller lignende med el-teknisk baggrund. Det er vigtigt for os, at du:

  • har interesse for processtyring.
  • kan begå dig med plc-styring (Siemens system S7).
  • har en analytisk tilgang til løsning af opgaverne.
  • har evt. el-autorisation.
  • kan varetage miljøgodkendelser o.l.
  • gerne har flair for IT og serverhåndtering

Linkogas tilbyder en stilling, hvor du får et afvekslende arbejde, hvor du har mulighed for at lære alle processer på et biogasanlæg og være med til at opbygge rutiner, der sikrer det nye anlægs funktionalitet. Du får desuden mulighed for at udvikle dig personligt og arbejde selvstændigt med løsninger, der tilgodeser anlægget.

Derudover vil du være i et uformelt miljø, hvor der er højt til loftet og en uformel tone.

Der tilbydes løn efter kvalifikationer samt en god pensionsordning. Derudover har Linkogas også en sundhedsordning, som du kan være med i.

Ansøgning og CV sendes på mail til konstitueret leder Jakob Lorenzen på jkl@linkogas.dk så hurtigt som muligt eller senest den 22. oktober 2020.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos konstitueret leder Jakob Lorenzen på telefon 9244 5203.


Om Linkogas: Linkogas er et andelsejet biogasanlæg, som for nyligt er blevet gennemgribende moderniseret samt udvidet med en økologisk linje. Vi omsætter for godt 100 mio. kroner, behandler årligt ca. 600.000 tons biomasse og producerer ca. 17 mio. m3 gas. Vi har 18 ansatte, 66 andelshavere og har eksisteret siden 1990.