MERKUR ANDELSKASSE

Privatrådgiver til Aarhus eller Aalborg

MERKUR ANDELSKASSE

Indrykket 

Brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? Ønsker du, at din arbejdsindsats bidrager til at gøre en forskel i verden? – Så har du nu mulighed for et job hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor gennemsigtighed og bæredygtighed er bærende elementer i alt hvad vi gør, også hvad angår kunder og investeringer.

Om jobbet

Som kunderådgiver hos Merkur bliver du en del af et team på 7 dygtige rådgivere, der arbejder tæt sammen med vores backoffice- og stabsfunktioner for at sikre en god og professionel håndtering af alle kunder.

Du får ansvar for egen kundeportefølje, der sammensættes, så den så vidt muligt matcher dine kompetencer og lyst til faglige udfordringer. Boligrådgivning fylder meget i hverdagen, men vores kunder forventer, at du også kan hjælpe dem med pension og investering – med andre ord at du kan yde helhedsrådgivning. Vi har specialister, du kan trække på, hvor din egen viden kommer til kort, og der er naturligvis mulighed for kompetenceudvikling, hvis du gerne vil udvikle din viden på et særligt område. Vi har stor kundekundetilgang, og derfor vil du også få ansvar for at rådgive helt nye kunder og sikre en høj kundetilfredshed helt fra begyndelsen af kundeforholdet.

Vores organisation er lille, og der er god mulighed for indflydelse i forhold til den daglige opgaveløsning. Vi arbejder for, at vores medarbejdere trives og møder kunderne med godt humør og overskud. Vi tror nemlig på, at glade medarbejdere giver kunderne de bedste kundeoplevelser.

Din profil

  • Du er uddannet inden for den finansielle sektor og gerne i bank
  • Du har 5+ års erfaring med finansiel rådgivning af privatkunder
  • Du brænder for helhedsrådgivning og høj kundetilfredshed. Det skal kunne mærkes, at du elsker at tale med kunder og at finde frem til de helt rigtige løsninger
  • Du er ambitiøs og går efter at skabe resultater
  • Du arbejder selvstændigt og med høj kvalitet på dine ansvarsområder, og så kan du lide at dele viden og erfaring med dine kollegaer
  • Fleksibilitet er et nøgleord. Du skal trives med forandringer og evne at skabe struktur i en hverdag, der ikke altid kan planlægges
  • Du brænder for bæredygtighed, er nysgerrig på Merkurs værdier og har lyst til at sætte dig ind i vores særlige forretningsmodel

Søg stillingen

Send din ansøgning og dit CV til HR-chef Charlotte Juul via linket ”Søg jobbet online”. Vi holder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til Simon Bentmann, som er chef for Merkur Vest Privat, på 62 65 67 41.


Hos Merkur oplever vi stærkt stigende interesse for bæredygtige og impact-investeringer. Vi er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, og vi tilbyder vores kunder unikke bankprodukter, der påvirker samfundet i en bæredygtig retning. Internationalt samarbejder vi med GABV, Global Alliance for Banking on Values, samt med Triodos Investment Management, som er en af de førende forvaltere af bæredygtige investeringer i Europa.

Vi er landsdækkende med afdelinger i København, Aarhus og Aalborg og har omkring 100 medarbejdere. Merkur er præget af engagement og stærkt fællesskab. Vi har en fri omgangstone med plads til begejstring og individuel forskellighed.

Hos Merkur lægger vi vægt på mangfoldighed, og vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi hver især kan bidrage med noget forskelligt. Vi håber således, at du vil søge jobbet uanset køn, alder, etnicitet, religion, kultur eller seksualitet.

Læs mere om Merkur på www.merkur.dk eller på www.linkedin.com/company/merkurandelskasse.