Joblife A/S

Afdelingsleder til Joblife i Øst

Joblife A/S Allerød

Indrykket 

Vi søger en afdelingsleder med en stærk HSE(Q)-faglighed og stærke kommercielle kompetencer, som vil trives med en blanding af ledelses- og kundeopgaver.

Stillingen

Som leder for Joblife i Øst vil du og dit team skulle sikre at vores forretning vokser, primært i Øst. Vi er pt. 5 konsulenter i Allerød og planlægger at skulle være mange flere. Vi samarbejder med NIRAS og kollegerne fra de andre Joblife-kontorer i Vest. Joblife dækker hele Danmark, og du vil indgå i Joblife’s ledergruppe og deltage i udrulningen af Joblifes vækst- og udviklingsambitioner.

Hvad søger vi hos dig

Du er konsulent med solid erfaring indenfor HSE (Q) og har lyst til at være leder for afdelingen. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være teknisk, men vigtigst er din erfaring og din evne til at hjælpe vores kunder med strategi, systematik, certificering og udvikling i arbejdsmiljøarbejdet på virksomhederne. Du taler og skriver engelsk og har et godt netværk.

Som person er du proaktiv, løsningsorienteret, udadvendt og har et godt humør. Du er kundefokuseret og kan sikre motivation og resultater blandt vores øvrige konsulenter i Allerød.

Om jobbet

Dine kommende arbejdsopgaver i Joblife vil bestå af salg og ledelse samt kunderådgivning indenfor dit eget specialfelt eller som deltager i tværfaglige opgaver på tværs af Joblife.

Vi kan tilbyde dig muligheden for at blive en del af et stærkt tværfagligt fællesskab i en virksomhed med engagerede kollegaer. Vi er overbeviste om at sunde, sikre og engagerede medarbejdere medfører, at virksomheder og organisationer opnår bedre resultater. Det kalder vi ”Better Jobs, Better Results”. Omgangsformen er åben og uformel, vi udviser gensidig tillid og respekt og beslutninger tages hurtigt.

Bliv del af en rådgivningsvirksomhed i udvikling

Joblife blev selvstændiggjort fra NIRAS i 2019 og har lagt en vækst og udviklingsstrategi for de kommende år. Joblife er autoriseret arbejdsmiljørådgiver indenfor alle kompetencer. Vi er landsdækkende med pt. 35 specialister i Allerød, Kolding og Århus, hvorfra vi dagligt hjælper mere end 1300 kunder, hovedsageligt indenfor industri, byggeri og offentlige organisationer.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte adm. dir. Jan Steenhard på telefon 22 23 62 01 eller jfs@joblife.dk.

Send os en ansøgning

Send din ansøgning med CV til adm. Dir. Jan Steenhard på jfs@joblife.dk.