CIM A/S

Softwarearkitekt

CIM A/S Hørsholm

Indrykket 

Brænder du for at arbejde med de nyeste softwareteknologier og have stor indflydelse på hvordan opgaver løses, så er du måske den næste softwarearkitekt hos CIM A/S. Vi vokser og har brug for at udvide vores Hørsholm-afdeling med flere erfarne C#/.NET-udviklere.

Hos CIM arbejder vi med alt fra dataopsamling tæt på en produktionslinje til cloud-løsninger, som giver mulighed for at tage beslutninger baseret på historikken i den opsamlede data. Det betyder, vi spænder bredt, når det kommer til anvendte teknologier. Fra low-level kommunikationsprotokoller, der skal være optimerede og køre hurtigt, til Cloud services i Azure med web front-end og machine learning.

Vi er funderet omkring kvalitet i alt det arbejde vi laver, og har derfor også en række kunder i Pharma-industrien. Vi går op i kodekvalitet, som er afkoblet og kan genbruges mellem projekter og gør vedligeholdelse af eksisterende udstyr nemmere.

Vi udvikler og forbinder applikationer og services til intelligente IoT-løsninger indenfor områder som dataopsamling, trådløs kommunikation, robotstyring, test og måling, visionsystemer, produktionsovervågning, pharma-serialisering, etc.

Læs mere om vore løsninger her: cim.as/solutions

Dine opgaver:

Som arkitekt i CIM A/S vil du indgå i et tæt samarbejde med andre softwareudviklere, ingeniører, IT- og salgskonsulenter og andre funktioner på tværs af virksomheden. Du bliver en del af et agilt miljø og en flad struktur med store frihedsgrader, hvor alle har stor indflydelse på deres eget arbejde.

Du er typisk med i processen lige fra behovsafdækning hos kunden igennem planlægning, design, implementering og test. Afhængigt af dine professionelle præferencer og kravene til det enkelte projekt kan du ud over arkitektrollen agere projektleder eller lade dig fordybe i selve udviklingsarbejdet.

Om dig:

Solid C#/.NET back-end erfaring samt nogen erfaring med front-end. Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som datalog, ingeniør eller tilsvarende, samt gerne 3+ års erfaring med C#/.NET, SQL – gerne MS SQL, samt om muligt Cloud-teknologier – f.eks. Microsoft Azure. Har du også erfaring med webteknologier så som ASP.NET, Web Api, Blazor, HTML5, CSS, Javascript, JQuery, Angular vil det blive betragtet som en fordel.

Vi ser gerne, at du:

  • har erfaring som softwarearkitekt. Herunder både at kunne træffe de korrekte teknologivalg ved indgangen til en ny opgave, samt at kunne opdele en større opgave i elementer som kan løses af vores udviklere.
  • har erfaring med projektstyring og agile arbejdsmetoder såsom Scrum, og at du har en god kvalitetssans.
  • er troværdig og relationsskabende, og at du har veludviklede kommunikations- og samarbejdsevner og er en god teamplayer.
  • er i stand til forstå kundernes forretningsmæssige udfordringer med en sikker fornemmelse for, hvordan du bedst skaber værdi i dit arbejde.
  • taler og skriver engelsk flydende og kan forstå – men ikke nødvendigvis tale og skrive – flydende dansk.

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af en velfungerende professionel organisation med en stærk performancekultur, som understøttes af et fagligt stimulerende miljø med en stor grad af frihed, fordelagtige arbejdsvilkår samt diverse sociale tiltag, såsom årlig skitur og andre hyggelige og kollegiale arrangementer.

I CIM har vi øje for den enkelte medarbejders trivsel og sætter dig fri til selv at bestemme, hvordan din arbejdsdag/-uge skal skrues sammen.

Vi er netop flyttet ind i nye lokaler i Hørsholm og kan derfor tilbyde lyse og venlige arbejdsforhold med god plads samt moderne faciliteter.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Send din ansøgning til Anders Rohde på ar@cim.as.

Om CIM A/S:

CIM er et danskejet Ingeniør- og IT-konsulenthus med ca. 50 ansatte og lokationer i Aarhus, Fredericia og Hørsholm. Vores historie går over 20 år tilbage, og vi har derfor viden og knowhow som de færreste konkurrenter kan hamle op med.

Blandt virksomhedens kunder tælles i dag en lang række danske og internationale virksomheder som Danfoss, Siemens, Kamstrup, Novo Nordisk, Grundfos, Vestas, Radiometer, MAERSK m.fl. Se mere her.

Vi er Microsoft Gold Partner og udvikler typisk i C#/.NET og arbejder med MS SQL og Azure-teknologier. Vi udfordrer systemerne i samarbejde med kundernes R&D-afdelinger og er med til at drive innovation og udvikling.

Kontaktoplysninger:

Anders Rohde
Tlf. +45 28 11 88 58
ar@cim.as

CIM A/S
Slotsmarken 11
2970 Hørsholm