Metz A/S

Indkøbsassistent/projektkoordinator til markedsledende virksomhed

Metz A/S Vedbæk

Indrykket 
 • Vil du have en varieret hverdag, hvor du håndterer ordrer fra start til slut?
 • Vil du være en del af vores markedsledende virksomhed, som har stort fokus på CSR, og indgå i et dynamisk team, hvor du sparrer med et team af indkøbere?
 • Og kan du lide tanken om, at vores indsigt i markedets krav og ønsker gør, at vi kommer først med de gode ideer?

Bliv en del af Metz

Vi er 35 dedikerede kollegaer, der mellem os deler mere end 200 års erfaring med specialløsninger, produktion og design af gaver. Vi er den førende i branchen og en international virksomhed, der gennem de seneste 6 år er vokset markant. Vores kunder ved, at vi holder, hvad vi lover og går op i kvalitet. Hvert år har vi mange trofaste kunder, som ønsker højkvalitetsprodukter og trendsættende ideer. Læs mere om os på www.metz.dk

Dygtig og engageret indkøbs- og salgsmedarbejder

Hos os får du en alsidig hverdag, hvor du håndterer ordrer fra vores kunder fra start til slut. Hver ordre er forskellig og kan tage kortere eller længere tid, og du håndterer flere interessenter i processen i form af kunder, sælgere, grafikere og leverandører. Da vi laver specialproduktioner, betyder det, at du køber ind til hver opgave, vi har, og henter det hjem, kunden skal bruge.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af at:

 • Være med i hele processen fra varen bestilles, til der skal logo på, korrekturgang og godkendelse, opfølgning på produktion samt import af varer.
 • Besvare telefonopkald og spørgsmål fra kunder
 • Oprette varenumre og vedligeholde vores webshops.
 • Sourcing af produkter.
 • Supportere vores sælgere, når ordren kommer ind.

Få en hverdag med gode kollegaer

Du får en hverdag i et åbent, lyst kontorlandskab i et team med 7 andre indkøbere og en indkøbschef, som du sparrer med. Vi har en uformel omgangstone samt en høj arbejdsmoral, og der er en høj anciennitet blandt os – bl.a. laver vi hvert år teambuilding for at værne om vores gode arbejdsmiljø. Udover et godt miljø, gode kollegaer og spændende opgaver tilbyder vi også sundhedsforsikring, mobiltelefoni samt motionsrum.

Struktureret og serviceminded profil

 • Du har erfaring med indkøb.
 • Du behersker engelsk i skrift og tale.
 • Branchekendskab er en fordel men ikke et krav.

Som person er du selvstændig, ansvarsbevidst og initiativrig. Du trives i en hverdag med mange forskellige opgaver og forstår at systematisere dine arbejdsgange og disponere din tid. Desuden er du udadvendt, serviceminded og effektiv, og så har du sans for detaljen.

Vil du arbejde sammen med os?

Relevante ansøgninger samt CV sendes til Birgitte Vestphael på job@metz.dk senest 30. november 2020.
Vi vil løbende indkalde til samtaler og forventet ansættelse vil være 1. januar 2021.