Intech International a/s

Dokumentationsansvarlig

Intech International a/s Brønderslev

Indrykket 

Med bred og udpræget teknisk forståelse

Har du en bred og udpræget teknisk forståelse, og forstår du at formidle tekniske budskaber til mange forskellige målgrupper, så er du måske den, vi søger til at stå for vores tekniske dokumentation.

Om jobbet

Du får ansvaret for at udarbejde den tekniske dokumentation til alle virksomhedens projekter og produkter i tæt samarbejde og sparring med projektledere og konstruktører. Du bliver del af et dynamisk team, der trives med forandringer. Du refererer til konstruktionschefen.

Du får gode muligheder for at sætte eget præg på dine opgaver som bl.a.:

  • Udarbejdelse af konkrete brugermanualer
  • Kvalitetssikring af dokumentation
  • Sikring af at dokumentationen opfylder alle relevante krav
  • Vedligeholdelse og videreudvikling af den tekniske dokumentation

Dine kvalifikationer

Du har en teknisk baggrund som f.eks. teknisk designer eller lignende. Din uddannelse er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du har bred teknisk forståelse for at få succes i jobbet. Du har en udpræget interesse og forståelse for maskiner og evner at udarbejde strukturerede beskrivelser til forskellige målgrupper inden for specifikke deadlines. Måske har du kendskab til fremstilling af quick-videoer. Det er ikke afgørende. Det er vigtigere, at du er vant til at arbejde i Photoshop/billedredigering, og selvfølgelig Microsoft Office-pakken.

Du har et naturligt drive og besidder en nysgerrighed, der sætter dig i stand til at tilegne dig ny teknisk viden. Selvom du arbejder selvstændigt, er det vigtigt, at du er god til at samarbejde. Vi mener nemlig, at de bedste spillere er dem, der kan se, hvad de andre holdmedlemmer er i stand til. Det er nødvendigt, at du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau. Skriver du også tysk på højt niveau, er det et ekstra plus. Kendskab til CE-mærkning og de afledte lovkrav til teknisk dokumentation er en fordel, men har du ikke kendskabet, er der mulighed for kursus.

Om Intech

Intech er specialiseret i design og fremstilling af rustfrit procesudstyr til fiske- og fødevareindustrien samt industriautomatik som komplette robotceller og elektrisk konstruktion. Vores produkter og løsninger afsættes worldwide. Vi er stolte af at være markedsledende inden for vores felt, og vi har modtaget flere kåringer som anerkendelse af vores opnåede resultater. Vi er for nylig blevet kåret til ”Danish Exporter of the Year 2020”.

Intech har ca. 100 ansatte og er i fuld gang med at forfølge nye mål i virksomhedens vækststrategi. Vi værdsætter vores medarbejdere og sikrer mulighed for faglig og personlig udvikling – medarbejderne er vores vigtigste aktiv. Når du kommer til Team Intech, bliver du del af et hold med teamånd, god humor og de bedste kolleger. Vi hjælper altid hinanden og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Søg jobbet

Vi behandler ansøgningerne løbende, da vi ønsker jobbet besat hurtigst muligt. Spørgsmål til jobbet rettes til HR-ansvarlig Pia Grønborg Steffensen, tlf. 40 73 48 88. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.