TROX Danmark A/S

Erfaren Teknisk Projekt-sælger med Key Account-ansvaret for salg af TROX-produkter og systemløsninger i Østdanmark

TROX Danmark A/S

Indrykket 

Vi har produkterne og kunderne, men ønsker endnu flere, og du skal hjælpe os!

Vi kan tilbyde et komplet produktsortiment og systemløsninger til brug ved den professionelle ventilationsentreprenør, samt en stærk og professionel organisation til at bakke dig op.

Vi har brug for en ildsjæl som dig, hvor salg er en stor del af dit dna og hvor du på energisk vis formår at være vedholdende i dit opsøgende salgsarbejde. Dit salgsdrive skinner igennem, og du formår at levere en fremragende salgsindsats, synliggøre behov og endeligt – lander salget.

Som vores nye Tekniske Projekt Sælger Øst bliver du ansvarlig for en række eksisterende kunder på Sjælland men det er vigtigt, at du er i stand til at opbygge og udvide kundeportefølje.

Jobbeskrivelse:

Med udgangspunkt fra din hjemadresse, og i tæt samarbejde med dine interne kollegaer på vores kontorer i henholdsvis Herlev og Vejle, vil du blive ansvarlig for hele processen fra opsøgende salg til vedligehold af eksisterende kunder på Sjælland.

Din dagligdag vil omfatte:

 • Aktiv kundekontakt, kundemøder og opsøgende salgsarbejde, som registreres i vores CRM-system
 • Opfølgning på tilbudsporteføljen og ordreindgåelse
 • Deltagelse i workshops og faglige produktmøder
 • Agere teknisk sparringspartner og bindeled mellem kunderne og TROX
 • Etablere og bevare gode kunderelationer til entreprenører og rådgivende ingeniører

Din baggrund:

TROX er kendt for kvalitet og professionalisme, og jobbet som Teknisk Projektsælger kræver, at du kan leve op til de høje kvalitetskrav, kunderne og virksomheden stiller. Du skal evne at prioritere i en hverdag, hvor informationsniveauet er højt, og der stilles krav til selvstændighed og teknisk forståelse.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være ventilationstekniker, maskinmester eller lignende, og det er et krav, at du har HVAC-erfaring fra branchen og gerne fra en lignende kommerciel rolle.

Endvidere forventes følgende:

 • Du er en teknisk- og forretningsorienteret person som har en solid faglig ventilationsteknisk baggrund
 • Du har et netværk i ventilationsbranchen
 • Du har erfaring med og trives i et målbaseret job, hvor indsatser og resultater følges ad
 • Du taler og skriver dansk flydende og behersker engelsk på forretningsniveau
 • Du er selvkørende, energisk og har et højt drive
 • Du er ansvarlig og har en proaktiv og opfølgende adfærd

Virksomheden tilbyder:

Du bliver en del af en markedsledende, solid tysk koncern med en dynamisk dansk organisation, hvor professionalisme og fleksibilitet er nøgleord i samtlige roller. Du tilbydes et job med attraktive løn- og ansættelsesvilkår, hvor du vil få stor mulighed for at præge din egen hverdag og fremtidige udvikling.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sales Manager Klaus Eliasen på telefon +45 9189 1737.

Du ansøger stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen "Søg jobbet online" nedenfor.


TROX er førende i udvikling, fremstilling og afsætning af komponenter, enheder og systemer til ventilation og klimakontrol. Med filialer i 29 lande på 5 kontinenter, 16 produktionsfaciliteter, importører og repræsentanter, er TROX til stede i mere end 70 lande. TROX er grundlagt i 1951 og har i dag over 4.000 ansatte. Globalt havde TROX i 2019 en omsætning på nærmere 530 mio. euro. Du kan læse mere om TROX og TROX Danmark A/S på vores hjemmeside: www.trox.dk.