Er du klar til at tage roret og drive din egen butik for en af Danmarks mest kendte detailkæder? Og vil du tage de afgørende skridt imod en strålende lederkarriere?

Sæt retningen for butikken

Som butikschef i Fakta står du for den daglige drift af butikken. Du har ansvaret for, at butikken er indbydende og overholder koncepterne, samt at kunderne får den bedste oplevelse. I det daglige er du mest ude på gulvet, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til kunder og medarbejdere, og du vil sjældent sidde bag et skrivebord med administrative opgaver.

Helt konkret bliver det dit ansvar at:

 • rekruttere nye medarbejdere og sørge for, at de udvikler sig igennem introduktionsforløb, feedback og PU-samtaler
 • betjene kunder og håndtere vareopfyldning, hvor du går forrest og sætter det gode eksempel
 • sørge for, at din butik når budgettet
 • butikken lever op til den gældende fødevarelovgivning, herunder smiley-ordninger
 • udføre kundetilfredshedsmålinger, medarbejdertilfredshedsmålinger samt salgsfremmende initiativer.

Du vil også indgå i et lederteam med andre butikschefer i dit distrikt. Her kan du dele din viden og dine erfaringer med dine kolleger, og imellem jer er ingen udfordringer for store.

Godt lederskab giver frihed

Som butikschef i Fakta kan du få stor indflydelse på din butik. Her belønner vi nemlig god ledelse og solidt købmandskab med frihedsgrader. For hver frihedsgrad, du gør dig fortjent til, kan du vokse som købmand og være med til at bestemme butikkens udstillinger, samt hvilke varer du kan bestille hjem.

Åbn døren til Coops karrieremuligheder

Du starter med at få en skræddersyet introduktionsplan, som passer til dit erfaringsniveau. Ud fra din personlige kompetenceafklaring tilbyder vi dig træning og kurser, som gør dig stærk i alt lige fra praktisk ledelse til økonomi og rekruttering. På sigt kan du også vokse ind i nye roller, og du kan bl.a.:

 • blive cheftræner og være med til at oplære og inspirere dine lederkolleger
 • gå hele vejen og blive salgschef
 • skifte til en lederstilling i en af Coops andre kæder.

En flot indsats betaler sig

Du vil tydeligt mærke, når du laver flotte resultater i din butik, for vi tilbyder en god bonusordning. Her kigger vi på en række faktorer, såsom opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger, samt pensions- og sundhedsforsikring.

En stærk og inspirerende leder

Vi leder efter dig, som er klar på at bære det store ansvar at styre en butik, der omsætter for et tocifret millionbeløb. Du er i stand til at udvikle og indfri dine medarbejderes fulde potentiale igennem konstruktiv feedback. Du har lyst til at indgå i et meget resultatorienteret miljø, hvor der bliver målt på dine præstationer.

Vi forestiller os, at du:

 • har erfaring med ledelse – for eksempel fra en lignende rolle eller som souschef i en større butik
 • kommer med stor erfaring med driften af moderne dagligvarebutikker
 • har god talforståelse og forstår et butiksregnskab
 • har mod på at træffe de vigtige beslutninger og samtidig indgå i det daglige arbejde i butikken med stort fokus på kundeplejen.

Klar på en lederkarriere?

Vil du vide mere? Læs mere om fakta på: www.fakta.dk/om-fakta/karriere/butikschef.

Ansøg via ”søg job” senest den 30. december 2020.

I fakta er vi ca. 8.500 kolleger fordelt på 360 butikker - og der er også plads til dig.

 

at arbejde i COOP

I Coop er vi sammen om bedre mad. Vi tror på, at det gode måltid er en kilde til et godt liv og til fællesskab mellem mennesker.

Som ansat i Coop bliver du en del af en virksomhed med engagerede kolleger og medlemmer, der brænder for at ændre danske dagligvarehandel og udvikle den danske madkultur.

Bliv elev i fakta:

faktas salgsassistentuddannelse er det perfekt sted at starte, hvis du vil gøre karriere inden for detailhandel.

Elevuddannelsen i Fakta er en kombination af spændende skoleophold, hvor du bliver klædt fagligt på, og praktisk erfaring i butik, hvor du kan afprøve den teori, du lærer på skolen.

 

“ Efter et par år som servicemedarbejder spurgte min leder, om jeg ville være elev. Det ville jeg gerne og jeg har ikke et sekund fortrudt min beslutning. På skolen får jeg et stærkt netværk, jeg lærer en masse og i butikken omsætter vi teori til praksis. Efter elevuddannelsen vil jeg arbejde hen imod en chefstilling. “

- Maja, Fyn

Bliv souschef i fakta:

Souschefen er butikschefens højre hånd og har der for medansvar for driften af butikken. Som souschef i Fakta er du derfor i tæt dialog med butikschefen om, hvordan butikken skal ledes, så den altid er salgsklar – en rigtig god udviklingsstilling, hvis du går med drømme om en dag at blive butikschef i fakta.

”Jeg var 1. assistent og ville gerne prøve kræfter med en lederstilling. Jeg nævnte mine ambitioner over for min chef og så gik der ikke længe, før jeg blev tilbudt et souschef-uddannelsesforløb. Jeg tog imod udfordringen og er blevet souschef. Jeg er glad for den mulighed der er for at gøre karriere i Fakta.” - Kristian, Jylland

Bliv butikschef i fakta:

Som butikschef har man det overordnede ansvar for butikken, herunder vagtplanlægning og ledelse af butikkens 20-30 kolleger, så butikken altid er slagsklar. Og med en omsætning på omkring 30 mio. kr. om året, så er det en stilling der kræver stærke ledelseskompetencer og kompetencer inden for salg, service og økonomi.

”Jeg startede i Fakta i 2004 som aspirant i Slagelse, og blev butikschef efter 3 mdr. Efter nogle år flyttede jeg og blev butikschef i en ny butik tættere på min bopæl. Jeg har været der en del år og bliver derfor også brugt til andre interessante opgaver, som f.eks. når vi ombygger eller åbner nye butikker.” - Anette, Sjælland

 

find din rette hylde i fakta

Vores kæde er en uformel og dynamisk organisation, der udover alle vores butikker, omfatter et hovedkontor i Albertslund. I fakta er der rig mulighed for at finde udfordringer, som passer den enkelte, og fakta er stedet for den, som ønsker stort ansvar og spændende opgaver.

For den som gør det godt, er der mulighed for at avancere og samtidig styrke ens kompetencer.

medarbejderfordele

Coop tilbyder løn og ansættelsesvilkår, som er konkurrencedygtige i forhold til det øvrige arbejdsmarked, og derudover har vi en række medarbejdergoder.

Som Danmarks største detailvirksomhed tilbyder Coop en bred vifte af stillinger og alternative karriereveje. Med vores fem forskellige butikstyper er der rig mulighed for at finde lige præcis dén kultur og de arbejdsopgaver, som passer dig, dine ønsker, kompetencer og temperament.

Den store bredde og forskellighed mellem vores butikstyper er tydelig på mange måder: butikkernes indretning, udbuddet af varer, kunderelationerne osv. Det giver dig stor fleksibilitet til at forme det arbejdsliv, som passer dig bedst. Du kan f.eks. vælge at blive i samme kæde og udvikle dig inden for ét butikskoncept, eller du kan opbygge dine kompetencer ved at skifte stilling internt i Coop og gøre karriere på tværs af vores fem butikstyper.

I Coop er vi ca. 38.000 kolleger og har 1100 butikker og op til 300 varehuse. Derfor er mulighederne mange og en karriere i Coop kan udvikle sig på utallige måder. På hovedkontoret handler hverdagen om at skabe de bedste forudsætninger for at vores butikker lykkes. Det er uanset om du arbejder med f.eks. IT, Økonomi, Ansvarlighed, Kategori, Logistik, Salg og Marketing, HR eller er ansat på et af kædekontorerne.

Der er mange forskellige faglige profiler på hovedkontoret – alt fra kontor- og butiksuddannede til akademikere. Vi arbejder målrettet med at udvikle vores kolleger via læring. Dette sker bl.a. gennem nye opgaver og mere ansvar, projektarbejde på tværs, forskellige uddannelsesforløb og ikke mindst ved job- og funktionsskifte internt i Coop.

Vi udvikler fremtidens ledere og sørger for, at Coop forbliver en ualmindelig virksomhed at være ansat i.