Salgsingeniør med potentiale som områdeansvarlig for projektsalg

System TM A/S Odder

Indrykket 

Som projektsælger hos System TM er det vigtigt, at du har et så indgående kendskab til virksomhedens produkter, at du er i stand til at tilbyde den enkelte kunde den bedste løsning til netop hans produktion. Derfor er ansættelsen bygget op over et længere introduktionsforløb, hvor du får mulighed for at tilegne dig de nødvendige kompetencer, inden du overtager ansvaret for salget i et geografisk marked.

Oplæringen vil komme til at foregå på den måde, at du de første par år kommer til at fungere som teknisk support for afdelingens øvrige salgsansvarlige. Denne funktion vil omfatte udarbejdelsen af salgsklargøringsmateriale - AutoCAD-tegninger, kapacitetsberegninger, opdatering af tilbudstekster, deltagelse i kundemøder m.m. Du vil desuden komme til at deltage i planlægning og udarbejdelse af markedsføringsaktiviteter og eksempelvis deltage i afvikling af messer og åbent hus-arrangementer.

Efter endt oplæring, vil du få tildelt et marked, hvor du bliver ansvarlig for at udarbejde salgsplaner og budgetter for området, at vedligeholde kontakten med eksisterende kunder/salgsnetværk, at åbne døre til nye kunder/salgsnetværk samt at effektuere salget i området.

Som salgsansvarlig kommer du ikke til at stå alene. System TM er kendetegnet ved en dynamisk organisation med en udviklet evne til at sammensætte professionelle teams til håndtering af forskelligartede opgaver og processer såvel internt i virksomheden som eksternt hos kunder og samarbejdspartnere. Det vil du blive en naturlig del af.

Vedr. kvalifikationer søger vi en medarbejder

  • med en teknisk uddannelse som eksempelvis maskiningeniør eller maskinmester
  • med en salgsprofil og lyst til eksportsalg
  • med gode sprogkundskaber og en positiv indstilling til en høj rejseaktivitet
  • med eventuel erfaring fra et lignende job.

Evt. uddybende information vedr. jobbet kan indhentes hos salgschef Per Jørgensen på mobil +45 2012 0285 eller pj@systemtm.com.

Ansøgningsfristen til ovennævnte job er den 12. oktober 2020. Send din ansøgning via knappen ”Søg jobbet online”.


System TM er en vækstvirksomhed med hovedvægt på eksport. Vi markedsfører, udvikler og producerer kundetilpassede løsninger af høj kvalitet til træindustrien.

System TM er en familiepræget virksomhed, hvor der lægges vægt på et godt arbejdsmiljø og gode muligheder for at den enkelte medarbejder kan udvikle sine kompetencer og have et spændende arbejdsliv.

P.t. er vi ca. 140 medarbejdere i virksomheden med en god aldersmæssig spredning. Det er i høj grad medarbejdere med et internationalt udsyn, hvor fremmedsprog og rejser rundt i verden ses som en spændende udfordring.

Af personalegoder kan nævnes vores kantine, hvor der dagligt serveres buffet med sund og varieret kost, en aktiv personaleforening, der løbende tilbyder spændende arrangementer, herunder deltagelse i forskellige sportslige aktiviteter.