Kereby ApS

Regnskabsmedarbejder søges inden for fast ejendom

Kereby ApS Nordhavn

Indrykket 

Er du kvalitetsbevidst og i stand til at levere professionel og værdiskabende sparring? Er du flittig, systematisk og struktureret og har et godt humør? Så er du måske vores nye kollega.

Hos Kereby søger vi en regnskabsmedarbejder til vores bogholderiteam.

Vi udvikler på alle vores ejendomme, og bogholderiet indgår som et væsentligt element i den tværgående koordinering af både drift- og byggeopgaver på vores ejendomme. Du vil derfor løbende have kontakt til alle dele af virksomheden. Sammen støtter vi hinanden og sørger for, at vores kunder er stolte af at bo i vores ejendomme.

Da vi er en ny virksomhed, hvor vores systemer og processer er under udvikling, er det derfor en fordel, hvis du har både lysten og evnen til at bidrage til den videre udvikling.

Kendskab til Unik Bolig 4 vil være en fordel, men er ikke et krav.

Med reference til vores Head of Accounting bliver du en del af et engageret team på seks regnskabsmedarbejdere, hvor ambitionerne er høje og samarbejdet stærkt.

Dine primære opgaver

Som regnskabsmedarbejder vil dine opgaver være

  • Kreditor- og debitorbogholderi
  • Faktura- og rekvisitionshåndtering
  • Likviditetsstyring
  • Måneds- og årsafstemninger
  • Sikring af rapportering.

Desuden vil du skulle bistå i forbindelse med afdelingens ad hoc-opgaver.

Vi forventer, at

Du kommer med en baggrund fra en lignende stilling – måske fra revisionsbranchen med mindst to års erfaring, og med lysten til at supplere med ’lidt ekstra’. Du har flair for tal og er vant til at have hands-on. Du trives med en uforudsigelig hverdag, hvor forstyrrelser og ændringer typisk vil være en del af din arbejdsdag. Du arbejder selvstændigt, fokuseret og struktureret med opgaverne og er bevidst om at levere høj kvalitet.

Du er imødekommende og initiativrig, seriøs og løsningsorienteret når det gælder, og har lyst til at bidrage til fællesskabet sammen med dine kollegaer.

Ansættelsesforhold

Hos Kereby ApS tilbyder vi et spændende og alsidigt job i et velfungerende arbejdsmiljø. Et job hvor du har indflydelse og kan påvirke udviklingen. I jobbet må der påregnes mødeaktivitet uden for normal arbejdstid. Arbejdsstedet vil primært være vores hovedkontor i Nordhavnen. Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår, der modsvarer de stillede krav og en attraktiv pensionsordning.

Bliv en del af Kereby ApS

Kereby ApS har kontor i Københavns Nordhavn og huser ca. 100 medarbejdere. Her kommer du til at arbejde tæt sammen med dine nye engagerede og professionelle kollegaer fordelt på vores teams; Asset Management, Facility Management, Property Management, Finance, Development, Design, PR & Communication, Marketing, Legal, FP&A. Du får et ansvarsfuldt og udfordrende job i en spændende organisation, hvor vi stiller krav til hinanden, overholder deadlines og alle gør en ekstra indsats, når opgaven kræver dette.

Ansøgning og spørgsmål

Vi søger en regnskabsmedarbejder til tiltrædelse hurtigst muligt.
Vi afholder løbende samtaler og lukker stillingsopslaget, når vi har fundet den rette kandidat. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Christiansen, Head of Accounting på telefon 25 60 62 69 eller hch@kereby.dk.

Søg stillingen via nedenstående "Søg jobbet online" hurtigst muligt.


Om Kereby ApS
Kereby ApS arbejder fokuseret og selektivt med investering, udvikling og drift af klassiske ejendomme i Indre By. Kereby ApS forvalter flere end 170 ejendomme fordelt på ca. 300.000 kvm.
Læs mere om Kereby ApS på www.kereby.dk.