CB Svendsen A/S

Teknisk Key-account manager med PTA-erfaring til elektronikvirksomhed

CB Svendsen A/S Værløse

Published 

CB SVENDSEN A/S søger en teknisk key-account manager, der brænder for at arbejde med projektledelse og have kundekontakt.

Du vil indgå i et team bestående af projektledere, indkøbere og produktionsmedarbejdere som du samme med skal sikre gennemførelsen af dine kunders produktioner. Opgaverne vil bestå i projektledelse af produktionsopgaver med større volumen. Du vil være bindeleddet mellem virksomheden og kunden og sikre at ordre ekspederes og vare leveres til tiden og til aftalt pris.

Du vil have det overordnet ansvar for gennemløbet af produkterne og sikre det produktionstekniske aspekt. Du vil være i tæt kontakt med produktionen både i Danmark og i udlandet og løbende skulle besøge produktionsstederne for indkøring af nye produkter og processer. Derudover sikre overholdelse af eksisterende processer og produkternes kvalitet på igangværende produktioner.

Kvalifikationer:

  • Du er uddannet inden for elektronik.
  • Du har dokumenteret erfaring med kundekontakt.
  • Du har erfaring med produktionsteknisk arbejde.
  • Du har kendskab til produktøkonomi.
  • Gode IT-kundskaber: MS office365 bruger, især Excel. C5 kendskab er en fordel.
  • Du har gode samarbejdsevner.
  • Du er initiativrig og proaktiv

Vi tilbyder

Et spændende og alsidigt job, hvor du vil komme til at samarbejde med et dynamisk team i et uformelt miljø. I en dagligdag med stort indhold af faglige udfordringer og mangeartede opgaver, vil du få rig mulighed for personlig udvikling og du vil ovenikøbet få stor grad af frihed til at præge din dagligdag for at løse den overordnet opgave.

Er ovenstående noget for dig?

Hvem er vi:

CB SVENDSEN A/S er en elektronikudviklings- og produktionsvirksomhed beliggende i Værløse. Vores produktion foregår både i Danmark og i Østeuropa. Udviklings- og produktionsopgaver udføres for kunder inden for mange forskellige segmenter såsom Konsumer, den industrielle sektor, Medico, forsvaret og den maritime sektor samt offshore og telekommunikation.

Firmaet har derudover egne produktprogrammer blandt andet inden for fjernaflæsning af energimålere.

CB SVENDSEN A/S beskæftiger ca. 40 medarbejdere i Værløse og er i kraftig vækst.

Ansøgning:

Såfremt du ønsker at høre mere om jobbet bedes du kontakte Jakob Svendsen på job@cb-svendsen.dk.

Stillingen tiltrædes hurtigst muligt.

CB SVENDSEN A/S,
Kirke Værløsevej 22,
3500 Værløse
Tlf.: 44 48 52 86
www.cb-svendsen.dk