CB Svendsen A/S

Projektleder med PTA-erfaring til elektronikvirksomhed

CB Svendsen A/S Værløse

Indrykket 

CB SVENDSEN A/S søger en tekniker, der brænder for at arbejde med projektledelse og have kundekontakt. Du vil indgå i et team bestående af projektledere, indkøbere og produktionsmedarbejdere som du sammen med skal sikre gennemførelsen af dine kunders produktioner.

Opgaverne vil bestå i projektledelse af produktionsopgaver med større volumen. Du vil være bindeleddet mellem virksomheden og kunden og sikre at ordrer ekspederes og varer leveres til tiden og til aftalt pris.

Du vil have det overordnet ansvar for gennemløbet af produkterne og sikre det produktionstekniske aspekt. Du vil være i tæt kontakt med produktionen både i Danmark og i udlandet og løbende skulle besøge produktionsstederne for indkøring af nye produkter samt sikre overholdelse af processer og kvalitet på igangværende produktioner.

Kvalifikationer:

  • Du er uddannet inden for elektronik.
  • Du har haft dokumenteret produktionsteknisk arbejde.
  • Du har gode samarbejdsevner.
  • Du er initiativrig og proaktiv
  • Gode IT-kundskaber: MS Office 365 bruger, især Excel. C5-kendskab er en fordel.

Vi tilbyder

Et spændende og alsidigt job, hvor du vil komme til at samarbejde med et dynamisk team i et uformelt miljø. I en dagligdag med stort indhold af faglige udfordringer og mangeartede opgaver, vil du få rig mulighed for personlig udvikling, og du vil ovenikøbet få stor grad af frihed til at præge din dagligdag for at løse den overordnet opgave.

Er ovenstående noget for dig?

Hvem er vi:

CB SVENDSEN A/S er en elektronikudviklings- og produktionsvirksomhed beliggende i Værløse. Vores produktion foregår både i Danmark og i Østeuropa. Udviklings- og produktionsopgaver udføres for kunder inden for mange forskellige segmenter såsom consumer, den industrielle sektor, Medico, forsvaret og den maritime sektor samt offshore og telekommunikation.

Firmaet har derudover egne produktprogrammer blandt andet inden for fjernaflæsning af energimålere.

CB SVENDSEN A/S beskæftiger ca. 40 medarbejdere i Værløse og er i kraftig vækst.

Ansøgning:

Såfremt du ønsker at høre mere om jobbet, bedes du kontakte Jakob Svendsen på job@cb-svendsen.dk.

Du ansøger jobbet ved at klikke på ansøgningsknappen nedenfor.

Stillingen tiltrædes hurtigst muligt.

CB SVENDSEN A/S,
Kirke Værløsevej 22,
3500 Værløse
Tlf.: 44 48 52 86
www.cb-svendsen.dk