Sygeforsikringen "danmark"

Release Train Engineer til it-transformation til Sygeforsikringen "danmark"s systemafdeling på hovedkontoret i København

Sygeforsikringen "danmark"

Indrykket 

Sygeforsikringen "danmark" er en organisation med 170 engagerede medarbejdere og specialister fordelt på 8 forskellige lokationer rundt om i landet.

"danmark" har knap 2,6 mio. medlemmer. Det svarer til, at over 44 % af danskerne er medlemmer og medejere af "danmark". Det gør os til Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab."danmark" giver tilskud til tandlæge, medicin, briller, fysioterapeut og meget mere. "danmarks" medlemmer har desuden mulighed for at supplere med en række tilvalgsforsikringer som f.eks. rejse- og børneforsikringer.

Medlemstilfredsheden og medarbejdertrivslen er i top, og vi er mere end en gang de senere år kåret til det forsikringsselskab i landet, som har det bedste omdømme.

Vil du også være en del af succesen, så søger vi den 1. december 2020 en Release Train Engineer (RTE) til vores systemafdeling, som befinder sig på hovedkontoret centralt placeret i København K.

Vi tilbyder dig en attraktiv, værdibaseret arbejdsplads med faglige udfordringer, gode og familievenlige arbejdstider og et positivt, uhøjtideligt og fagligt engageret miljø.

Derudover tilbyder vi dig:

 • løn og pension, som svarer til dine kvalifikationer og stillingen
 • ekstra gode forhold, når det gælder ferie/fridage
 • adgang til en kantineordning med varieret, spændende og sund mad
 • sundhedsordning

Stillingen

  "danmark" søger en RTE til et it-transformationsprogram, der er med til at sikre fremdriften på en ny it-løsning på en ny moderne platform. Du vil på programniveau blive ansvarlig for leverandørstyring og for planlægning på Program Increment (PI) niveau på tværs af sprint, teams og leverandører.

Du skal stå for at koordinere med de øvrige leverandøransvarlige og den produkt- og testansvarlige med bl.a. følgende opgaver:

 • planlægge og gennemføre Scrumaktiviteter; sprint og ART planning ect. Bidrage til udformning af roadmap og leveranceplan samt understøtte product owner og management
 • planlæggge og gennemføre SAFe-aktiviteter; PI-planning, feature workshop og PI-demo

Du skal have et solidt kendskab til SAFe, Scrum og Kanban og kunne drive agil fremdrift på tværs af teknik og forretning.

Du skal have en relevant uddannelsesmæssig baggrund og/eller flere års praktisk erfaring som RTE’er - gerne suppleret med certificering inden for SAFe-rammeværket. Vi foretrækker, at du har en forsikringsmæssig baggrund.

Du vil få 14 dages introduktionsforløb til "danmark". Stillingen er tidsbegrænset til 3 år med mulighed for forlængelse.

Vi forventer, at

 • du er god til at planlægge, bevare overblikket og holde mange bolde i luften
 • du er optimistisk og har en positiv tilgang til arbejdet og kolleger
 • du er god til at lytte og give feedback og samtidig ikke bange for at træde i karakter, når der er behov for at stå fast og udfordre med nye ideer
 • du har solide kommunikative evner i skrift og tale, og i det daglige handler ansvars- og kvalitetsbevidst samt forandrings- og samarbejdsorienteret.

Er du interesseret i stillingen?

Synes du, stillingen lyder spændende, og har du de kvalifikationer, vi efterlyser, så send os en ansøgning og dit cv via dette Link, så vi har den senest den 25. september 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte den rekrutterende konsulent fra Pro-Recruitment, direktør Henrik Jespersen på telefon 40 30 89 03.

Se mere om Sygeforsikringen "danmark" på sygeforsikring.dk.

Der indkaldes løbende til samtaler.